YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KUTLU OLSUN!

featured

Ulusumuza, çocuklarımıza bilgi ve aydınlık taşıyan okullarımız, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü açılacak, milyonlarca öğrecimiz derslere başlayacak. Yeni eğitim-öğretim yılına girerken ülkemizde yaşanan ekonomik dengesizlik ve sorunlar ister istemez velileri ve öğrencileri olumsuz etkilemektedir. Diğer taraftan eğitim ve sınav sisteminde sık sık yapılan değişiklikler, eğitimdeki kaliteyi düşürmektedir. Eğitim, toplumsal ilerlememizi, toplumsal gelişmemizi ve kalkınmamızı sağlayacak en önemli güçtür. Eğitimin gücünü kullanırken ülkemizin kurucu değerlerinden, Atatürk ilke ve devrimlerinden, Cumhuriyetimizin ulusal-çağdaş-laik-demokratik-bilimsel eğitim anlayışından sapmadan eğitim-öğretim faaliyetleri yürütmek, anayasal zorunluluk olduğu gibi aynı zamanda yaşamsal zorunluluktur. Aksi tutum ve davranışlar sonucunda gidilecek yer, orta çağ karanlığıdır.
Bizler, Bozüyük Dostları Derneği olarak ülkemizdeki Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ya da özel okullar tarafından yürütülen eğitim-öğretim çalışmalarının en yakın takipçisi olacağız. Eğitimin sorunlarına yapıcı katkılar sağlayacağız. Milli Eğitim çalışmalarının Atatürk ilke ve devrimleri, ulusal-laik eğitim temelinde yapılması hususunda Türk ulusunu oluşturan yurttaşlarımızın tamamıyla birlikte denetim görevi yapacağız. Bu temelde öğretmenlerimizden beklentimiz, ettikleri öğretmenlik yeminine bağlı olarak hareket etmeleridir.
Bu duygu ve düşüncelerle 2018-2019 eğitim öğretim yılını kutlar; yeni eğitim öğretim yılının ulusumuza hayırlar getirmesini dileriz.

Mustafa Aksu
BOZÜYÜK DOSTLARI DERNEĞİ
Merkez Yönetim Kurulu Adına
Genel Başkan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!