“YARLA BİR” İSİMLİ KİTABI İLE LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA DESTEK OLUYOR

featured

Bozüyüklü genç yazar Çağrı Doğan’ın kaleme aldığı Nisan 2018 tarihinde Uyanış Yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfadan oluşan ,içinde 66 şiir ve makale, sözlerin yer aldığı “YARLA BİR ” kitabının tüm gelirlerini Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneğine bağışlayacağını açıkladı.

Açıklamasında genç yazar Çağrı Doğan “Günümüzde löseminin de içinde yer aldığı çocukluk çağı kanserlerinin çoğu tedavi edilebilir hastalıklardır. Uygun tedaviler verildiği takdirde çocuklarımızın % 70’inin bu hastalıktan kurtulması mümkündür. Rabbim’e şükürler olsun ki en büyük hayallerimden birini kitap severlerim ve takipçilerim ile bunu hep beraber gerçekleştireceğiz. Bu yolda sizlerede ihtiyacımız var , onların bizlere çok ihtiyacı var. Sizde bir adet ‘Yârla Bir’ kitabı alarak Ege Lösemili Çocuklar ve Onkoloji Derneğine ve çocuklarımıza destek olabilirsiniz. Çünkü sağlıklı olmak, çocuklarında hakkı. Desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

ÇAĞRI DOĞAN KİMDİR?
29 yaşında ki genç yazar Çağrı Doğan, Eskişehir’de dünyaya geldi. Aslen Bilecik/Bozüyük’lüdür.

Yıllardır edebiyata merakı bulunan, yazılar, şiirler ve sözler yazmakta olan yazar, Uyanış Yayınevi sahibi Ahmet Bilgehan Arıkan ağabeyinin teşvikiyle yazı, söz ve şiirlerini kitap haline getirmeye karar verdi. Ayrıca eski Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanlığıda yapan genç yazar kitabını eşi Betül Hanım’a ithaf etmiştir.

Doğan; Betül hanımla evli olup, Hira Ülkü adında 1 kız çocuğu babasıdır.

KİTAP HAKKINDA GENİŞ BİLGİYİ LİNKE TIKLAYARAK EDİNEBİLİRSİNİZ.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!