TALAT BAKKALCIOĞLU SEÇİM ÇALIŞMALARINA ERTUĞRULGAZİ DERNEĞİNDEN BAŞLADI

featured

Kendisinin de aynı zamanda Yörük olduğunu belirten M.Talat Bakkalcıoğlu Bozüyük Ertuğrul Gazi derneğine kalabalık bir ekiple ziyaret etti. Belediye meclis adayları ve il genel meclis adaylarını burada tanıtan Bakkalcıoğlu ,geçmişteki belediye başkanlığı zamanında yapmış olduğu eserlerden de bahsederek ,belediye yi borçla değil kasada para ile  bıraktık dedi.

Kibirle değil sevgi ile dolu ,rantçılarla değil halkla paylaşan bir belediyecilik anlayışı ile Bozüyük halkına hizmet edeceklerini belirten Bakkalcıoğlu ,Ertuğrul Gazi derneğinde yapmak istedikleri projeleri anlattı.

Evlerde ayda 10 ton su yine ücretsiz olacak diyen Bakkalcıoğlu ,dar gelirli ailelerimizi düşünerek kadınlarımıza “can suyu “ aile sigortası oluşturacaklarını , bunun yanında  iş arayan gençlerimiz ve kadınlarımız için ilçe ticaretinde hareketlilik için sanayi yatırımlarını özendirici tedbirler alacağız.

Ana bulvarımız üzerinde 5500 metre uzunluğunda çift hatlı çevre dostu elektrikli vagonlarla hizmet veren tranvayımız olacak  ,yüzlerce dönüm alanda bir yaşam parkımız olacak ,çocuklarımızın yönetme ,özgüven ,el becerilerini edinmeleri ve sosyal geleceğe hazırlanmaları için kuracağımız çocuk köyü olacak. Mahallelerde kreş ve yeterli sayıda ana okulu açacağız ,sportif sosyal kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapılacağı büyük bir merkez ,yetenekliler için yurt içi ve dışı sponsor katkılı burslar verilecek ,amatör spor kulüplerimize her branştan destek vereceğiz. Futbolda başarıya hasret gençlerimiz ve kentimiz için yeniden liglerde olacağız” dedi.

Bunun yanında acize evini biz yaptık ,Bozüyük te huzur evimiz de olacak diyen Bakkalcıoğlu “engellilerimiz için mutlaka yaşam kolaylığı sağlanacak ,bunun yanında Bozüyük te otopark sorununu çözeceğiz ,meydanların altı otopark ,üstü yine meydan olarak kalacak. Kentsel dönüşümde sorumlu belediyecilik anlayışını yerleştireceğiz “ dedi.

BELEDİYE MECLİSİ ADAYLARI

KONTENJAN HIDIR AKYÜREK MAKİNE MÜHENDİSİ SANAYİCİ
KONTENJAN ÖMER ÇOBAN EKONOMİST&SOSYOLOG
KONTENJAN ALİ ŞAHİNOĞLU ENDÜSTRİYEL ELEKTRONİK
1 MAHMUT FINDIK VETERİNER
2 SALİH GAZOZCU KİMYA MÜHENDİSİ&İŞ ADAMI
3 YAVUZ BEKTAŞ SERBEST MESLEK&ESNAF
4 İSMAİL ÖZCAN EĞİTİMCİ&İŞ ADAMI
5 TÜNCAY SAPAN İŞCİ-SENDİKA TEMSİLCİSİ
6 AYHAN UÇAN SERBEST MESLEK&ESNAF
7 SEZAİ İNCİ KİMYA MÜHENDİSİ&EMEKLİ ÖĞRETMEN
8 İLTER KALKAN ESNAF
9 İSMAİL YEMEN ELEKTRİK TEKNİKERİ
10 FATMA ERSÖZ ESNAF
11 SEÇİL MANAV EV KADINI
12 OSMAN KIRTAŞ ESNAF
13 DİLEK KARAKOÇ MUHASEBECİ
14 EMEL KAYA EKS FORMEN
15 SİNEM GÖÇERLER EV KADINI
16 MERT ALDEMİR PAZARLAMACI
17 İREM KAÇAN ÖĞRENCİ(ULUSLARARASI İLİŞKİLER)
18 EROL KAYA EMEKLİ
19 ALPCAN TÜRKOĞLU MAĞAZA SORUMLUSU
20 BUKET KALKAN EV KADINI
21 SEDAT SEVGİLİ ESNAF
22 METİN KOCAKAYA İŞÇİ
İL GENEL MECLİSİ
1 HÜSEYİN ELMAS İŞ ADAMI
2 OSMAN ÇETİN ESNAF
3 NADİR SAKA EMEKLİ
4 ŞÜKRÜ ÇETİNER ESNAF

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!