SPOR ALANLARINA ÇİRKİN SALDIRI

featured

Bozüyük Belediyesi tarafından yaptırılarak spor severlerin hizmetine sunulan Tekke Mahalle’de hizmet veren sentetik çim yüzeyli futbol sahasının elektrik panosu ve Yeşilkent Mahallesi’nde hizmet veren tenis kortunun da filelerine kırılarak zarar verildiği tespit edildi.
Yapılanların çok üzücü olduğunu belirten Belediye yetkilileri “Spor alanlarımıza yapılan çirkin saldırılar bizleri çok üzüyor. Biz Bozüyük Belediyesi olarak güzel hizmetler yapma çabasındayız. Çocuklarımızın, gençlerimizin ve spor sever vatandaşlarımızın spor alanlarını tahrip etmeye hiç kimsenin hakkı yok. Bu spor alanları milletimizin parasıyla yapılıyor. Dolayısıyla zarar verilen her alan yine milletimize yansıyor. Tüm duyarlı vatandaşlarımızın spor alanlarına sahip çıkmasını istiyoruz. Bu spor alanları hepimizin ortak kullandığı alanlardır. En kısa sürede tahrip edilen alanları yeniden onarıp halkımızın, gençlerimizin ve çocuklarımızın hizmetine sunacağız” dediler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!