KALİTEMİZDEN TAVİZ VERMİYORUZ

featured

Eşref Aydın İnşaat firmasının sahibi Eşref Aydın “2003 yılında inşaat sektörüne adım attık ve bu sektörde alışılmışın dışına çıkarak konut ihtiyacı olan herkese ve her bütçeye göre müşterilerimize farklı seçenekler ve çözümler sunuyoruz” dedi. Bozüyük’de her geçen gün konut ihtiyacının arttığını belirten Aydın, “Projelerimizi bu yönde çeşitlendirerek ve geliştirerek müşteri ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz.

İlçemiz de sektördeki rekabet üst seviyede. Rekabet aslında yenilikleri ve başarıyı da beraberinde getiriyor. Bizler bu rekabet ortamında yenilikçi ve çözüm odaklı olmalıyız. Sektördeki yenilikleri fuarlara katılarak yakından takip ediyoruz, Müşterilerimize en yeni teknolojik gelişmeleri yeni yapacağımız projelerde uygulayacağız” diye konuşan Eşref Aydın “İş dünyasının en önemli anahtarı çok çalışmak ve sürekli gelişim göstermektir.

En büyük idealim ilçemize ve müşterilerimize kaliteli yapılar sunmak ve bu sektörde kalıcı olmak. Kaliteden ödün vermeyen anlayışımızla ilçemize uzun yıllar hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
EŞREF AYDIN İNŞAAT
Yeni mahalle.Monter Sokak. No:13 Kat:4 Daire 13 BOZÜYÜK (Şeker Bankası üstü) 0535 273 1711 – 0537 433 4213


 

 

 

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!