SHİNE TİME GÜZELLİK SALONU DUALARLA AÇILDI

featured

Bozüyük’te Shine Time güzellik ve epilasyon merkezi , Yeni mahalle ,Monter sokak, Seyhan iş merkezinde dualar eşliğinde açılışı yapıldı.Açılışa Bozüyük Belediye başkan yardımcısı Ali Avcıoğlu ,Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın eşi Emine Sugan Bakıcı, Yeni mahalle muhtarı Aysun Kalkan,Yeni mahalle muhtar adayı Ayşegül Özgün, Yeni mahalle muhtar adayı Kısmet Sağlam , çok sayıda sevenleri ,dost ve akrabaları katıldı.

“Lazer epilasyon ,cilt bakımı, kaş yapımı ,dermapen,ağda ,kaş bıyık alımı hizmetlerimiz şuan mevcuttur daha getirebileceğimiz ve düşündüğümüz bir çok şey var”  diyen Shine Time güzellik salonunun sahibi Kader Kaya Küçük bazı yeniliklerde de Bozüyük’te bir ilk olduklarından bahsetti.

“ERKEK MÜŞTERİLERİMİZE HAFTANIN BİR GÜN O DA ÇARŞAMBA GÜNÜ HİZMET VERİYORUZ”
Lazer epilasyon, vücuttaki istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulmanın en etkili yöntemlerinden biri. Bu yüzden de bay ,bayan bir çok kişi tarafından tercih ediliyor. Ben burayı ilk açtığım zaman broşürler dağıttım ,bana telefon üstüne telefon gelmeye başladı. Baylarımız özellikle sırt ,ense ,göğüs , özellikle de yanak bölgesinden çok şikayetçiler. Seanslarınıza erkek müşteride alacakmısınız gibi telefonlar gelmeye başladı, cevaben bende “düşünecem” demeye başladım ve bir ayı tamamladıktan sonra artık ben de bay seanslarına başlayabilirim dedim. Bozüyük birazcık bayanların girdiği yere erkek girer mi düşüncesinde olduğu için bende haftanın bir günü oda Çarşamba gününü baylara ayırırım, diğer haftanın tüm günlerinide bayanlara ayırırım dedim ve şu an gerçektende bay potansiyelimiz de çok güzel bir artış var.


“BOZÜYÜK’TE ŞU AN KIL KÖKÜNÜ ÖLDÜREN VE BİR DAHA ÇIKMA OLASILIĞINI YOK EDEN DİODE LAZER CİHAZI SADECE BİZDE VAR”
“Cihazımız Diode Lazer cihazıdır ,şu an Bozüyük’te ilk cihazdır ve kıl kökünü öldüren bir cihazdır. Bu cihazımız ile Kıl kökünü öldürüyorum bir daha da çıkma olasılığı yok.Ama hormonel bir bozukluğu olur ,hamilelik,doğum olur o zaman hafif bir tekrarlama olur ,ama asla her türlü tekrarlamaz. Birde IPL cihazlar var onlar kıl kökünü uyutuyor , bunlarda tekrarlama oluyor. Onun için bizim en büyük avantajımız Diode Lazer cihazı kullanmamızdır “ diyen Kader Kaya Küçük “18 yaş altına lazer yapmıyoruz , 18 yaş altı genç kızlarımızada ağda yapıyoruz.,aynı zamanda hamile bayanlarımızada gebelik sırasında lazer yapılmadığı için onlarada ağda hizmeti veriyoruz” dedi.

“BAYANLARIMIZ CİLT BAKIMLARINI HER AY YAPTIRMALI”
Cilt bakımı üzerine de açıklamada bulunan Kader Kaya Küçük “ Cilt bakımı bayanlarımızın her ay yaptırması gereken bir şeydir , ciltlerine derinlemesine temizlik yapılıyor çünkü. Ayda bir gelip cilt bakımını yaptırıp ,evde de desteklendiğinde bu kırışıklıklar ,gözenekler ,lekeler mutlaka açılma ve ilerde yaşanacak problemlerin önüne set koyar “ dedi.

Shine Time güzellik SalonuBozüyük Yeni mahalle ,Monter sokak, Sayhan iş merkezi 3.Kat Daire 12 de bulunmaktadır.Telefon 0 546 695 8164

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!