HAYRİ TUTAR BOZÜYÜK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDU

featured

Bozüyük’ün koklü esnaflarından olan Hayri Tutar bugün Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisinden belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru dilekçesini MHP İlçe başkanı Hakan Şankaya’ya verdi. Bozüyük’de daha önceden 2 dönem Bozüyük’de belediye meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı yapmış birisi olarak ,halkla iç içe çözüm odaklı çalışmalar yapmak ve kentimizin sorunlarına çözüm noktasında kendisinde sorumluluk hissettiği için böyle bir göreve talip olduğunu belirten Hayri Tutar konu ile ilgili yaptığı açıklamada Parti yönetiminin uygun görüp aday göstermesi ve Bozüyük halkının teveccüh edip oylarıyla kendisini belediye meclis üyeliğine seçmesi halinde memleketin hayrına hizmetler yapacağını da sözlerine ekledi.

Hayri Tutar kimdir:
1972 Bozüyük doğumlu evli ve iki çocuk babası olan Hayri Tutar babadan gelen esnaflık mesleğini 30 yıldır sürdürüyor. Daha önceki dönemlerde belediye meclis üyeliği ve başkan yardımcılığı görevlerini yapmıştır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!