Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri Arif Çelik kendi bürosunda hizmet vermeye başladı

featured

Muhasebe ve Denetim alanında Yüksek Lisans mezunu olan Serbest Muhasebeci Mali Müşaviri Arif ÇELİK, önceki iş hayatında Halk Eğitimi Merkezi’nde muhasebe üzerine eğitimler vererek muhasebe alanında şehrimize katkıda bulunmuştu. Özel şirketlerin muhasebe departmanlarında da çalıştıktan sonra muhasebe camiasına olan katkılarını kendi bürosunda devam ettirecek.

Kasımpaşa Mah. Köteşliler Cad. No:11/2 Bozüyük (Belediye ekmek fırını karşısı) adresinde hizmet vermeye başlayan SMMM Arif ÇELİK ofisinin açılışı, Bilecik SMMM Oda başkanı SMMM Ertuğrul AÇIKGÖZ ve çok sayıda meslektaş, STK başkanları ve Bozüyük esnaflarının katılımı ile sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

Davetlilerle yakından ilgilenen SMMM Arif ÇELİK, “Büromun açılışına katılım sağlayan, çiçek gönderen değerli dostlarıma ve telgrafla tebrik eden Bilecik Millet Vekillerimiz Sn. Yaşar TÜZÜN ve Sn. Selim YAĞCI beylere teşekkürlerimi sunarım.” Dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!