PROJE VE MARKALAŞMANIN ÖNEMİ İSİMLİ KONFERANS DÜZENLENDİ

featured

Buluş yapma ,patent alma ve Markalaşmanın öneminin her geçen gün arttığı bu yıllarda, rekabet edebilmek için marka olmanın gerekliliğini her platformda dile getiren Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği başkanı Celali Yılmaz ve Bozüyük ilçe milli eğitim müdürlüğü iş birliği ile Bozüyük İMKB Anadolu Lisesi konferans salonunda “Proje ve Markalaşmanın önemi” isimli konferans düzenlendi.

Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği ve Bozüyük ilçe milli eğitim müdürlüğü  paydaşlığında düzenlenen programda Projeler patent ve markalaşma konularında ilçemizdeki teknik öğretmenler ile bazı branş öğretmenlerine sunum yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya’nın açılış konuşması yaptığı programda ,Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğretim üyesi ve Kamu Sanayi üniversite işbirliği Derneği başkanı Profesör Doktor Harun Mindivan projeler teknopark portal tanıtımı , Sanayi tesvik destekleri Türkiye ve ilimiz ile ilgili teknolojik çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bilecik’te Teknopark açıldığını ve taleplerin kabul edildiğini özellikle belirtti .Daha sonra Türk patent ve marka Kurumu’ndan uzman Emre Seyrek patent faydalı model ve markalaşmanın önemi hakkında sunumlar yaptılar.

Yoğun katılımın olduğu  Bilecik Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hediye İman’ında destek vererek katıldığı program ilçe milli eğitim müdürü ve Bozüyük girişimciliği destekleme Derneği yönetim kurulu başkanı Celali Yılmaz tarafından konuşmacılara plaket ve hediye takdimi ile sona erdi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!