PAZARYERİ’LİLER DERNEK BAŞKANI ŞAHİNOĞLU GÖREVİNİ DEVRETTİ

featured

Pazaryerililer Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Ali Şahinoğlu 5 yıl boyunca yürüttüğü görevini Mecit Kuruoğlu’na devretti. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ali Şahinoğlu, “5 senedir büyük bir gurur ve onurla yürüttüğüm derneğimizin başkanlık görevini, bu gün itibarı ile Mecit Kuruoğlu kardeşime devrediyorum.

Bu süreçte bana ve derneğimize destek olan bütün dost ve hemşerilerime çok teşekkür ederim. Bundan sonrada yönetimde derneğimize maddi ve manevi desteğim devam edecektir. Mecit kardeşim ve yönetimdeki diğer bütün kardeşlerime başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Ali Şahinoğlu ile yaptığımız görüşmede “5 yıldır sürdürdüğüm dernek başkanlığı görevinde misyonumu tamamlamış olduğumu düşünüyorum. Artık bundan sonra ülkeme ve şehrime hizmet yarışında olmak istiyorum. Bu süreçte 5 yıldır derneğimizin bütün siyasi partilere ve kişilere karşı yürüttüğü tarafsız olma politikasına zarar vereceğini düşündüğüm için etik olması açısında görevimden istifa ettim. Görev yaptığım süre içerisinde benimle beraber ,acı tatlı birçok olayı yaşadığımız,paylaştığımız yol arkadaşlarıma ,hemşerihlerime ve destekçilerimize sonsuz teşşekür ederim ,kendi adıma siyasi görüşü ne olursa olsun bütün dost ve arkadaşlarıma sevgi ve saygım devam edecektir” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!