MENSUR KILIÇ BOZÜYÜK MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN BELEDİYE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN ADAY ADAYI OLDU

featured

Mensur Kılıç bugün Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisinden belediye meclis üyeliği aday adaylığı için başvuru dilekçesini MHP İlçe başkanı Hakan Şankaya’ya verdi. Mensur Kılıç yaptığı açıklamada “Belediyecilik’te edindiğim deneyimlerimle halkıma daha iyi, daha kaliteli ve üretken belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğimden, yönetici arkadaşlarımın destekleriyle Milliyetçi Hareket Partisin’den Bozüyük Belediyesi Meclis üyesi aday adaylığına başvurmuş bulunmaktayım.

Sizlerin de desteği ile bu göreve geleceğime ve liderimin her zaman söylediği gibi ‘Önce devletim ve milletim, sonra partim ve ben’ diyerek; dil, din, ırk siyasi görüş ayırt etmeksizin halkım için 365 gün 24 saat çalışacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum ve desteklerinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.

1967 Cihangazi köyü doğumlu olan Mensur Kılıç 1992 yılında Bozüyük Belediyesinde işçi olarak göreve başlamış ,2015 yılına kadar olan süreçte yönetici olarak çalışmıştır. Mensur Kılıç evli ve 3 çocuk babasıdır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!