Parklarda dolaşan başıboş köpekler korku yaratıyor!

Bozüyük'te parklardaki başıboş sokak köpeklerinden dolayı belediyeye yaptıkları şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar bu konuda çözüm bekliyor. Köpek istilasına uğrayan bu parklardan birisi de, Şeyh Şamil parkı!

featured

Sokak ve parklarda çoğu zaman sürüler halinde dolaşan başıboş köpeklerin güvenliklerini tehdit ettiğini belirten Bozüyük halkı, hızla çoğalan başıboş köpeklerin sokaklarda adeta terör estirdiğini söyledi. Bozüyük Belediyesine yaptıkları şikâyetlerini dile getiren vatandaşlar bu konuda çözüm bekliyor.

Çocuk parkı içerisinde sürü halinde bulunan sokak köpekleri aileleri tedirgin etti. Sokak köpekleri sebebiyle aileler çocuklarını parka göndermeye çekindiklerini ifade ederken sadece çocuk parkı içerisinde değil, mahalle aralarında da sürü halinde gezdikleri ifade edildi.

Gezinti ve park alanlarının başıboş köpeklerin işgali altında olduğunu vurgulayan aileler köpeklerin sürü halinde gezmesinin yanı sıra saldırgan olmaları sebebiyle çocuklarının ve kendilerinin de tedirgin olduklarını söylediler.

Aileler savunmasız çocukların köpek saldırısına uğramadan gerekli önlemlerin alınmasını bekliyor. Mahalle aralarında sürüler halinde dolaşan başıboş köpeklerin sayısı da her geçen gün artarken bu durum vatandaşları da korkutuyor. Yetkililere seslenen aileler durumun sokak köpeklerine zarar gelmeden çözülmesini rica ettiklerini ifade ettiler.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!