Oğuz Sertler seçim kampanyasına Ankarada’dan başladı

featured

Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük Belediye Başkanı Adayı Oğuz Sertler, seçim çalışmalarına Anıtkabir’i ziyaret ederek başladı. Akabinde merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrinde dua ettikten sonra, Bozüyüklü Gazimiz Muharrem Kurt’u hastanede ziyaret etti.

Meclis üyesi adaylarıyla birlikte Ulu önderin manevi istirahatgahını ziyaret eden Sertler, Anıtkabir Özel Defteri’ne şu cümleleri yazdı;
Cumhuriyetimizin Kurucusu, Milli Mücadelemizin Önderi Aziz Atatürk
Millete hizmetin en yüce örneği olan şahsının huzurunda bulunmaktan kıvanç duyuyoruz. Milletimize hizmet için çıktığımız bu kutlu ve uzun yolda bir dönüm noktasına daha yaklaşıyoruz.
Bizler, daha büyük işleri yapmak için ihtiyacımız olan kudreti siz ecdadımızın ışığında ve maneviyatında bularak özümsüyoruz.

Yüce ulusumuzun ulu Önderi, yaşadığımız sürece attığımız her adımda millete hizmet edebilme ve geleceğimize müreffeh bir miras bırakma gayesi taşıyacağız.
Şanlı Ulusumuzun hiçbir milletin gölgesinde asla kalmaması için eğitime, bilime, sanata ve spora mütemadiyen destek vereceğiz.
En büyük eserin olan Cumhuriyetimize ve milletimizin bekasına, son nefesimize kadar sahip çıkacağız. Aziz milletimiz, muasır medeniyetler seviyesinin çok daha ötesine ulaşana kadar azimle ve yılmadan çalışacağız.
Tüm gayretimi yalnızca memleketin asıl sahibi olan yüce Türk Ulusuna ve onun evlatlarına eşit ve adaletli bir şekilde sarf edeceğime ant içerim.

Sizi ve silah arkadaşlarınızı, vatanımız uğruna fedakarca şehit ve gazi olan tüm kahramanlarımızı rahmetle, şükranla anıyorum. Ruhunuz şad olsun.
Buradan merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in kabrine giden Sertler ve meclis üyeleri dualar ettiler. Sonra Bingöl-Genç kırsalında mayınlı araziden geçerken yaralanan Bozüyüklü Gazimiz Muharrem Kurt’u hastanede ziyaret etti. Uzunca bir sohbetin ardından geçmiş olsun dileklerinde bulunarak çalışmalara devam etmek üzere Bozüyük’e döndü. İki Mustafa’dan asla vazgeçmeyeceğim diyen Sertler, bu ziyaretiyle de bunu tasdiklemiş oldu.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!