Nuran Kamalı Şahin “Yanlış anlaşıldım, özür diliyorum”

CHP kadın Kolları İlçe Başkanı Nuran Kamalı Şahin'in geçtiğimiz günlerde sosyal medya da yapmış olduğu paylaşımının yanlış anlaşıldığını belirterek, Bozüyük Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulundu.

featured

CHP kadın Kolları İlçe Başkanı Nuran Kamalı Şahin yaptığı açıklamada şunları belirtti;
“18 Mart Çanakkale şehitlerini anma yıldönümünde Çanakkale ve istiklal savaşı gazisi İstiklal madalyalı Büyük Amcam Kamalı Ahmet Çavuş ile ilgili 1920 li yıllarda adına yakılan türkünün ilk dörtlüğüyle fotoğrafını paylaştım.

Türkünün içeriğinden çok O günün anlamını öne çıkarmak ve Çanakkale şehitlerine amcam nezdinde şükran ve minnetlerimi dile getirmek için yaptığım paylaşımda Çerkez kimliğine karşı bir aşağılama ve hakaret düşüncem asla olmamıştır.

Ben birarada ve barış içinde yaşamı savunan biriyim. Birlik beraberliğimizin,aynı coğrafyada ortak değerlerimizin bizi birarada tuttuğuna olan inancımla, Dernekten ve bütün Çerkez vatandaşlarımızdan bu konudaki yanlış anlaşılma ile ilgili özür diliyorum “
Nuran Kamalı Şahin
CHP kadın Kolları İlçe Başkanı

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!