Millete kuru lokmayı layık görmeleri, ne insafa sığar nede insanlığa

Bozüyük Saadet Partisi ilçe başkanı Necip Meral yaptığı basın açıklamasında Akp'li milletvekilinin "millet kuru ekmek yiyorsa demek ki aç kalmıyorlar" sözlerine karşılık verirken, devlet bakanının "yoksulluk artık ülke gündeminden kalkmıştır" sözlerini de eleştirdi.

featured

Bozüyük Saadet Partisi ilçe başkanı Necip Meral yaptığı basın açıklamasında şunları kaydetti;
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözünü dillerinden düşürmeyenlerin, en son gelinen noktada millete kuru lokmayı layık görmeleri ne insafa sığar, nede imsanlığa. Milletimize verdikleri değeri göstermesi açısından AKP Milletvelinin söyledikleri çok manidar bir durumdur.

BİR ELİ YAĞDA, BİR ELİ BALDA OLANLARIN ZIRVALAMASI

Devlet bakanının “yoksulluk artık ülke gündeminden kalkmıştır” derken bizler millet artık yoksulluğa alıştı diye yorumluyor ve tepki gösteriyoruz. Ülkemizde sosyal yardımlaşma kurumlarından milyonlarca insan yardım alırken, emekli vatandaşlarımız geçinmekte zorlanırken, asgari ücretle çalışan milyonlarca insan geçinme derdine düşmüşken, devletin bütün imkanlarından faydalanan ve bir eli yağda bir eli balda olanların böyle zırvalamaları yüreklerimizi yakarken, dağlarken, buna sessiz kalanları da kınıyoruz.

UMURLARINDA DEĞİL

“Dicle kenarında bir kurt kapsa koyunu,İlahi adalet Ömerden sorar onu” ikazını dinleyerek sözde siyaset yapanların geldiği noktada ne milletin kuru ekmeğe muhtaç olması onları ilgilendiriyor, nede işsizlik, fakirlik, geçim zorluğu umurlarında değil. Varsa yoksa nerden ve nasıl cüzdanımı şişiririm dertleri vardır. Necip Fazılın dediği gibi “Bir kişiye tam dokuz pul, dokuz kişiye bir pul, Bu taksimi kurt yapmaz, kuzulara şah olsa”. Üç Y ile iktidara gelenlerin bu üç y ile zirve yapmaları ne kadar manidardır.

HÜKÜMETİN BU MİLLETE VERECEK BİRŞEYLERİ KALMAMIŞTIR

Birinci Y:yoksulluk, ikinci Y:yolsuzluk, üçüncü Y:yasaklar. Bu üç maddede zirve yapan AKP hükümeti ve milletvekillerinin artık bu millete verecek birşeyleri kalmamıştır. Bu durumdan kurtulmanın tek çaresi yeniden Milli Görüş prensiplerine sarılmak ve ona göre hareket etmektir. Ülkemiz artık siyaseten, dışpolitikadan, ekonomiden, eğitimden, adalete her noktada tıkanmıştır. Yolsuzluklar, israflar, betona para yatırmalar hala daha devam ediyor. Milletimiz kavgalardan ve içi boş polemiklerden bıkmıştır. Milletimizin artık yeni bir söze, yeni bir sese ve yaşanacak bir Türkiye özlemi içindedir.Buda Saadet partisinin iktidar olmasıyla gerçekleşecektir inşaallah” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!