MHP Bozüyük İlçe Kongresini yaptı

featured

Metristepe kültür merkezinde gerçekleşen kongrede, Bilecik MHP il ve ilçe başkanlarının yanı sıra, Eskişehir il ve ilçe başkanlarıda kongreye katıldı. Tek adayın yer aldığı kongrede Serdar Pehlivan delegelerin oyu ile tekrar MHP İlçe başkanı oldu.

Serdar Pehlivan yaptığı konuşmada şunları belirtti;
“Yaklaşık 11 ay önce atama yöntemi ile göreve geldik. Bir emanet olarak devraldık, öncelikli hedefimiz partimizi kongre sürecine sağlıklı bir biçimde getirebilmekti. Milliyetçi Hareket Partisi, Bozüyük’te bir kaleydi. Özellikle son 5 senede büyük sıkıntılar yaşadık, bunu hepimiz biliyoruz. Son iki seçimde aldığımız oy ortada! Bu durum canımızı çok yakıyor, acıtıyor.

GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ’Yİ BİZİM ÇOK İYİ İFADE ETMEMİZ LAZIM

Bozüyük, Bilecik burası kuruluşun ve kurtuluşun beşiği, burada Milliyetçi Hareket Partisi kesinlikle ve kesinlikle en zirvede olmak zorundadır. Halkımızda bu potansiyel var, öncelikle liderimiz Devlet Bahçeli’yi, genel başkanımızı bizim çok iyi ifade etmemiz lazım. Bir yerde başarı yoksa, bunu öz eleştiri yapıp kendimizi eleştirmemiz lazım, hatayı kendimizde aramamız lazım. Genel merkezimizi, genel başkanımızın politikalarını çok iyi ifade etmemiz, anlatmamız lazım. Anlatamıyorsak biz kendimiz ikna olmamışız demektir, başarı ihtimali sıfırdır.

Genel başkanımızın politikalarını, halkımızın, bölgemizin,coğrafyamızın sorunları ile harmanlayıp çok iyi ifade etmemiz, samimi olmamız, bu şekilde bir siyaset yapmamız lazım, insanlara gerçekten abi, kardeş aile gibi yaklaşmamız gerekiyor.

BÖLGEMİZ İÇİN NASIL FAYDALI OLABİLİRİZ! BUNU ÇALIŞMALARINI YAPIYORUZ

Çalışma arkadaşlarımızla nasıl bir proje yapabiliriz, Bozüyük’ümüz, bölgemiz için nasıl faydalı olabiliriz, bunların çalışmalarını yapıyoruz. Benim derdim koltuk işgal etmek değildir, bu zaten davaya en büyük ihanettir. Biz canımızla, kanımızla, terimizle bu davaya bir şeyler verebiliyorsak, amacımızda bu! son nefesimize kadarda amacımız bu olacaktır. İhanet etmeden liderimizin, teşkilatımızın çizdiği çizgiden bir milim bile sapmadan bizim amacımız, bizim gayemiz bu olacaktır.

DAVAMIZI EN ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ. BUNUN SÖZÜNÜ VERİYORUM

Bizim 3 senelik dönemimizde Milliyetçi Hareket Partisi’ni nasıl bir yükselişe geçtiğini ilçemizde, bölgemizde herkes görecek. Bunun çalışmalarını yapıcaz, kendimizi herkesin anlayabileceği gibi çok iyi ifade edicez, Allahın izniyle de Milliyetçi Hareket Partisi’ni, Üç hilali, davamızın en zirvesine taşıyacağız. Bende bunun sözünü veriyorum, namus sözü veriyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!