Kokoreççiler çarşısı çevre yoluna tabela istiyor

featured

Kapalı pazar yanında bulunan Bozüyük kokoreççiler çarşısı gerek Bozüyük halkı tarafından ,gerekse çevre şehirlerden gelen insanlar tarafından çok seviliyor. Peki çevre yolundan günde geçen binlerce araç şehrin içerisinde bir kokoreççiler çarşısını biliyormu? İşte burada sorunun cevabını kokoreççiler çarşısı esnafı veriyor.

ÇEVRE YOLUNDAN BİNLERCE ARAÇ GEÇİYOR AMA BİR ÇOĞU KOKOREÇÇİLER ÇARŞISINI BİLMİYOR

“HAYIR BİLMİYORLAR !” işte bu durumdan muzdarip olan kokoreççiler esnafı çevre yolunda yapılacak bir “Kokoreççiler çarşısına gider” yönlendirme tabelasının bu sorunu çözeceğini ve Bozüyük turizminede katkı sağlayacağını da belirtip bu konuda yetkililerden yardım istiyorlar.

KÜLTÜR TURİZMİNDE BOZÜYÜK KOKOREÇÇİLER ÇARŞISINIDA UNUTMASINLAR

Editörün yorumu: Yakın zamanda çevremizdeki şehirlerde turizm acentalerında kültür gezileri düzenleniyor. Mesela Pazaryeri Bozcaarmut, kınık ,küçük elmalı gibi gezilerinin içerisine Bozüyük Sarar AVM’yi koyuyorlar. Bozüyük sadece Sarar AVM den ibaret değildir. Şahane bir kent müzemiz ve damak çatlatan kokoreççiler çarşımız var. Çevre yolunda bunlar tabelalara işlenirse Bozüyük’e katkı sağlayacağı inancı içerisindeyim.
Muzaffer Balkan

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!