KISMET SAĞLAM YENİ MAHALLE MUHTAR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

featured

Bozüyük’te sosyal medya üzerinden kurduğu grup ile duyarlı vatandaşları bir araya toplayan ve bir çok ihtiyaç sahibine ulaşılmasına vesile olan Kısmet Sağlam 2019 yılı Mart ayında yapılması planlanan yerel seçimlerde Yeni Mahalle muhtarlık adaylığını açıkladı. “Hizmet için adayım” diyen Kısmet Sağlam görev verilmesi halinde Yeni Mahalle’nin daha da gelişmesi için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.
Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kısmet Sağlam haber büromuza yaptığı açıklamada şunları dile getirdi:’1981 yılında Rize’nin Çayeli ilçesinde doğdum. Evliyim iki kız annesiyim. Bozüyük’te bugüne kadar sayısız sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdik. Her anlamda ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ve ihtiyaçlarını karşılamaya gönüllü olarak çalıştım. Tabi ki sokakta ki canlılarımızı da unutmadık. Onların da mutluluğu için, düzenlenmiş olduğumuz kahvaltılar sayesinde barınak ve mama ihtiyaçlarını karşıladık.”Beklentisi hizmet olanın adayı kısmet olsun” Hastalara şifa, öğrencilerimze kırtasiye ve okul forması, çocuklarımız için kıyafet, yaşlılarımız ve kimsesi olmayan büyüklerimiz için kimse olduk. Yuva kuracak yetim kızlarımıza çeyiz, asker annelerimizi moral ve maddi destek, kardeş okullarımıza şapka, atkı, kitap gönderdik. Kısacası Bozüyük’ün değerli duyarlı vatandaşlarının desteğini arkamıza alarak bir çok faydalı projede yer almaya çalıştım. Yaptıklarım yapacaklarımın sadece bir teminatıdır. Bozüyük’ün en büyük yeni mahallesinden adıma destek istiyorum. Beklentisi hizmet olanın adayı kısmet olsun diyerek, hep birlikte daha yeni bir Yeni Mahalle için desteğinizi istiyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!