KAYMAKAM YAMAN VE BAŞKAN BAKKALCIOĞLU’NDAN ŞEHİT AİLELERİNE BAYRAM ZİYARETİ

featured

Protokol üyelerinin, programa katılanlarla tek tek bayramlaştığı programda konuşma yapan İlçe Kaymakamı Hasan Yaman, programa katılan herkesin bayramını kutlayarak “Rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazanı geride bırakarak Ramazan Bayramı’na ulaşmanın hep birlikte mutluluğunu, coşkusunu, heyecanını yaşıyoruz.

İnşallah bu bayram birlik, yardımlaşma, dayanışma, sevgi, saygı, hatırlatma ve hatırlanma kavramları ile birlikte hepimizin üzerinde tekrar düşüneceği bir bayram olur. Bu bayram vesilesi ile başta şehit yakınlarımız ve gazilerimiz olmak üzere bu gün terör örgütlerine karşı sınırda ve sınır dışı operasyonlar yapan Mehmetçiklerimizin, kolluk kuvvetlerimizin ve bayram süresince görevinin başında olan tüm kamu personelimizin Bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

Bozüyük Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma programına Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Milletvekillerimiz Yaşar Tüzün ve Selim Yağcı, Türkiye Tarım Kredi Koop. Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Bakım Yüzbaşı Murat Günhan, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Yeni Düğün Salonu’ndaki programın ardından Kaymakam Yaman, Başkan Bakkalcıoğlu, Garnizon Komutanı Günhan ve beraberindekiler Yediler Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Mahmut Ekinay’ın babası Ali Ekinay’ı, 4 Eylül Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Zafer İpek’in ablası Saadet Dalkıran’ı ve Kasımpaşa Mahallesi’nde ikamet eden gazi Nail Demiray’ı evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!