İzin alabilirsek internet kafemizi ücretsiz uzaktan eğitime açacağız

Bozüyük'te internet kafe işletmecisi Fadime Arısoy Kibar eğer gerekli izinleri alabilirse, pandemi nedeni ile kapatılan internet kafesini evinde internet olmayan öğrenciler için açabileceğini belirtti.

featured

Bozüyük’te Arısoy internet Kafe işletmecisi, aynı zamanda eğitimci olan Fadime Arısoy Kibar kapalı olan işletmesi için, pandemi nedeni ile uzaktan eğitime erişemeyen öğrenciler için internet kafesi’nin pandemi kurallarına uygun olarak eğitime açmayı ve bunun içinde Bozüyük kaymakamına teklif vermeyi düşündüğünü belirtti.

İnternet Kafe işletmecisi Fadime Arısoy Kibar, yaptığı açıklamada “birçok öğrencimiz uzaktan eğitime maalesef katılamıyor ve derslerinden geri kalıyor. Peki bu öğrencilerimize “nasıl yapsak ta onların elinden tutsak” derken bu fikir aklımıza geldi. Uzaktan eğitime erişemeyen öğrencilerimize, eğer Bozüyük  kaymakamı’mızda izin verirse internet kafemizi çocuklarımıza eğitimleri için açmayı düşünüyoruz.  Böylelikle Bozüyük ilçemizde eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla evinde internet olmayan öğrenciler için kafemizin kapılarını açacağız” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!