İŞTE BU BOZÜYÜK RUHU !

featured

Türkiye şehitlerine ağlıyor! Ülkenin dört bir yanına ateş düştü

Son günlerde yoğun çatışmaların yaşandığı İdlib kentinden dün akşam gelen acı haberle kahrolduk. Dün Esad rejimine bağlı güçlerin İdlib’de Türk askerine yönelik düzenlediği iki saldırıda 36 Mehmetçik şehit düştü.

Bozüyük Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu yaptığı açıklamada; “İdlib’de kahraman Mehmetçiklerimizin hava saldırısı na uğradığını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Bu elim saldırı sonucu şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize de acil şifalar dilerim. Milletimizin başı sağ olsun” dedi, ardından Belediye binasına dev Türk bayrağı astırdı.

Bozüyük’te hiçbir kamu kurum ve kuruluşları daha binalarına bayrak asmamışken Bozüyük belediyesinin yapmış olduğu bu davranış halkımız arasında büyük takdir topladı. Belediye başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu’da yapmış olduğu taziye açıklamasında; “Mübarek bir gecede İdlib’deki hain saldırı sebebiyle gelen acı haberler yüreğimizi yakmıştır. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Bu millet her zorluğu birlik ve beraberlikle aşabilecek güçtedir. Milletimizin başı sağolsun. ” dedi.

Bozüyük belediye başkan yardımcısı Mahmut Fındık konu ile yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi. “”Türkiye’nin milli güvenliğini sağlamak için İdlib’de görev yapan, rejim unsurları tarafından gerçekleştirilen alçak saldırıda şehit olan kahraman evlatlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileriz. Başımız sağ olsun.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!