Bakkalcıoğlu "Tramvay hattını hastaneye kadar uzatacağız"

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Boztram Tramvay Projesi ile ilgili açıklama yaparak tramvay hattını hastaneye kadar uzatacaklarını söyledi.

featured

Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı videolu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
“Sevgili hemşehrilerim; sizlere söz verdiğimiz gibi tramvay projemizi BOZTRAM’ı gerçekleştirdik. Yaklaşık 6 aydır Adliye ile Eczacıbaşı arasında siz sevgili hemşehrilerime toplu taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Bu projeyi yaparken önce ‘yapamaz’ dediler. Daha sonra ‘bunlar oyuncak’ dediler. ‘Bunlar ikinci el’ dediler.

Baktılar yapıyoruz ‘şehrin içindeki trafiği felç edecek’ dediler ama eminim şimdi bunları söyleyenler toplu taşımacılık hizmetimizden tramvaydan yararlanmaktadırlar. Sevgili hemşehrilerim sizlerin değerli oylarıyla, Allah izin verirse yeniden göreve gelirsek tramvay hattımızı açtığımız Yeşilkent Köprüsü’nden hastaneye kadar uzatacağız. Nasıl yaptıysak yine biz yaparız” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!