“GELENEKTEN GELECEĞE BOZÜYÜK’TE SANAT” KARMA SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

featured

Bozüyük Sanat Atölyesinin düzenlediği “Gelenekten Geleceğe Bozuyuk’te Sanat” Karma Sergisi Bozüyük Sarar avm’de büyük ilgi gördü.

Bozüyük Sanat Atölyesi sanatçıları Recai Yaşar ,Ramazan Bayraktar ,Selahattin Duman ve öğrencilerinin gerçekleştirdikleri karma serginin açılışı Bozüyük kaymakamı Hasan Yaman tarafından gerçekleştirildi. Kaymakan Yaman ” Bozüyük Sanat Atölyesindeki sanatçılarımızın ve kursiyerlerin yarattıkları sanat eserlerinin açılışını yaptık. Hakikaten arkadaşlarımız ,öğrencilerimiz duygularını ,düşüncelerini, gördüklerini çok güzel yansıtmışlar eserlerine. Biz birkez daha sanatçılarımızla hem kursiyerlerimizle Bozüyük adına gurur duyduk. İnşaalah bu sergi dahada genişleyerek daha büyük metropollerde ,daha zengin muhteviyattada ileride sergilenecektir diye düşünüyorum, tekrar Bozüyük Sanat atölyesinin sanatçılarını ,öğrencilerini tebrik ediyorum ” dedi.
HABER VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ:

Bozüyük Sanat atölyesi resim sanatçısı Recai Yaşar “Bozüyük sanat atölyesini tamamen eğitim üzerine 2014 yılında kurduk ,yavaş yavaş öğrencilerimizde çoğaldı ,onların yaptıkları çalışmaları hersene sezon sonunda sergiliyoruz” dedi.

Hat ve tezhip sanatçısı Ramazan Bayraktar ” Bu karma sergide hat ,tezhip ve fotoğraf üzerine bizlerinde eserleri bulunuyor ,bu şekilde kitlelere bu sanatı tanıtmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz ” dedi.

Ahşap yakma sanatçısı Selahattin Duman ” Çocukluktan beri merak ettiğimiz ,sevdiğimiz ahşap yakma sanatını gençlerimizide yetişmeleri açısından gayret gösteriyoruz” dedi.

Resim ,hat tezhip ve ahşap yakma üzerine yapılan karma sergi Bozüyük Sarar avm’de 3 gün boyunca sergilenecek.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!