GELENEKSEL BOZÜYÜK KİTAP FUARI KİTAP SEVERLERİ BEKLİYOR

featured

BU KİTAP FUARI KAÇMAZ
Bozüyük’ün yetiştirmiş olduğu, İlkay Tuna, Ahmet Taşçıoğlu, Alican Türk, Çağrı Doğan, Bilgen Ertekin, Hasan Yurtoğlu, Kurulay Yılmaz, Mehmet Can Çetin ve birçok yazar ve şairin Bozüyüklü kitap sevenler ile buluşacağı fuarda aynı zamanda İnci Çetir, Ali Yılmaz, İbrahim Töbay, Abdullah Kundakçı, Gülçin Tüzel Dokur ve Hayrullah Adnan Şişlioğlu’da ilk defa Bozüyüklü okurları ile buluşup kitaplarını imzalayacak.

ARAŞTIRMACI YAZAR EMRAH BEKÇİ İLE HOŞ SOHBET
Tarihsel araştırmaları ve yazıları ile ünlü araştırmacı yazar Emrah Bekçi fuarın düzenlenmesinde emeği olanlardan. Aydın duruşu ve yapmacıklıktan uzak , gerçek entellektüelliğin vermiş olduğu olgunluk ve beyefendilik ,yazarla edeceğiniz sohbetleriniz gerçek anlam kazanıp, ufkunuz açılacak.

UZUN LAFIN KISASI
Bence Bozüyük halkımız bu geleneksel hale getirilecek kitap fuarına, yanlarına çocuklarınıda alıp götürmeleri, gerekli desteği vermeleri önemli. Unutulan değerlerimizi ,kültürlerimizi ,araştırmaları, fuarda stand açan yazarlarımız, son derece kitaplarında başarılı şekilde yazmışlar. Onlara desteği vermekte biz Bozüyük halkına düşüyor.

13-20 Eylül tarihleri arasında 8 gün boyunca gerçekleştirilecek Kitap Fuarında 1000 çeşit kitap ve toplam 10.000’den fazla kitap yer alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!