Engelli vatandaşlar diyorki “Bu kablo sizin nerenize battı”

featured

Yeşilkent mahallesi Fatih Sultan Mehmet parkındaki akülü Sandalye Şarj İstasyonu kimliği belirsiz kişilerce şarj kabloları kopartıldı. İstasyona gelen ve sandalyesini şarj etmeden geri giden engelli vatandaşlarımız yaptıkları açıklamalarda “”Görüyorsunuz kabloların tamamen kopartmışlar. Şarj edemiyoruz şu anda. Akülü sandalyemin şarjı bitmek üzeredir. Bunları niçin yapıyorlar bilemiyorum. Haber siteniz aracılığı ile bu kabloları kopartanlara sesleniyorum. ‘Bu kablo sizin nerenize battı’.

Ama herhalde bizim gibi insanlar hor görüyorlar. Diyecek bir kelime bulamıyorum. Yardımcı olmak istemiyorlar mı acaba? Arabamın şarjı yoktu, şarja takacağım, takamıyorum” dedi.

ŞARJ İSTASYONLARINA KAMERA İSTİYORUZ
Bozüyük’te bir çok yerdeki şarj İstasyonun başınada aynı akibet gelmişti. Akülü sandalye araçlarını şarj etmek için gelen engelli vatandaşlar, sandalyelerini şarj edemeden geri gitti. Mağdur olan vatandaşlar karşılaşılan duruma tepki göstererek, istasyona kamera takılmasını istedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!