ENGELLİ KARDEŞLERİMİZDE BELEDİYE MECLİS ADAY ADAYLIKLARINA BAŞVURMALI

featured

Bozüyük Engeliler Dayanışma derneği başkanı ismail Çelik Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanlığına, Bozüyük Belediye Meclisi aday adaylığı başvurusu yaptı. Çelik yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki yerel seçimlerde ben engelliler dernek başkanı olarak belediye meclislerinde bizlerin temsilin daha geniş olması açısından hangi partiye gönül vermiş olursa olsun engelli kardeşlerimizin eğer kendilerinde bu yeteneği görüyorlarsa ,riyakatları varsa belediye meclisleri için aday adaylık başvurularında bulunsunlar ” dedi.

Açıklamasına  devam eden İsmail Çelik ; “Kentsel düzeyde engellilerimize yönelik çalışmalarda en azından yetki sahibi olan mercilerde engellimiz olursa bunun tabi erişebilirlik boyutları daha bir bilen kişiler açısından ,belediyenin verdiği hizmetler açısından bizlere daha faydalı olacaktır. Yeni yapılan pek çok sosyal alanlarda engelli ulaşımı ,erişim sağlanıyor ama görüyoruz ki bazı yeni binalarda bu yok ! Buda belediye meclislerinde veya fen işlerinde ruhsatlandırma yapılırken binalarda bunun kontrolü gözden kaçıyor ama belediyede yetkili birimde bu konulara hakim bir engelli olursa daha iyi hizmet verileceğine inanıyoruz. Biz dernek olarak hem engelli ve ailelerine hizmet ,aynı zamanda engellilerin haklarının savunulması konusunda hizmet vermeye çalışıyoruz.Eğer seçilersem, engelli hakları ve onların ihtiyaçlarına yönelik olarak tüm sorunları gündeme getirip çözülmesini sağlayacağım.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!