Engelleri birlikte kaldıracağız

Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneği başkanı İsmail Çelik, Cumartesi günü yapılacak 6. Olağan genel kurulda, yönetim kurulu ile tekrar göreve talip olduğunu belirterek, "yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

featured

Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Derneğimizin 6. Olağan genel kurulunda ben İsmail Çelik ve yönetim kurulumuz olarak tekrar yönetime talibiz, Bilecik Bozüyük Engelliler Dayanışma Dernegi yönetimi olarak üyemiz olsun olmasın engellilere yönelik hak arama ve sosyal hizmet temelli çalışmalar yapmaktayız.

Dernek etkinlik salonumuz gönüllülük esasına dayanan engelli çocuğu olan annelerimizin desteği ile eğitime yönelik, halk eğitim merkezi işbirliğiyle ihtiyaca göre çeşitli kurslar verilmekte, çeşitli kurumlarla etkinlikler sosyal aktiviteler ile moral motivasyon amaçlı faaliyetlerde bulunmaktayız.

Derneğimizin talepleri doğrultusunda Aile ve sosyal politikalar il müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet merkezi bürosunun açılması, engelli ve ailelerinin evrak işlemlerinin ilçemizde Derneğimize tekerlekli sandalye, koltuk değneği vb ihtiyaç başvurusu yapan vatandaşlarımıza üye olsun Bağışçılarımızin desteği ile ihtiyaçları karşılanmaktadır.

Bölgemizin en aktif engelli derneği olarak engelli ihtiyaç ve sorunlarının çözümüne yönelik yeni plan projelerimiz ile Ben İsmail Çelik ve yönetim kurulumuz tekrar göreve talip olduğumuzu, yaptıklarımızın yapacaklarımızın teminatıdır diyerek üyelerimiz ve kamuoyuna selam saygılarımızı sunarız. Engelleri birlikte kaldıracağız.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!