EMİRHAN YILMAZ MHP BOZÜYÜK BELEDİYE MECLİSİ ADAY ADAYI

featured

Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarında parti genel merkezinin talimatları doğrultusunda belediye başkanlığı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyeliği için aday adaylığı başvuru süreci devam ediyor.Bu günde mimar Emirhan Yılmaz MHP Bozüyük belediye meclisi aday adaylığı için başvuru dilekçesini İlçe başkanı Hakan Şankaya’ya teslim etti.İlçe başkanı Şankaya burada yaptığı konuşmada “Kendilerine ve partimize hayırlı olmasını diliyor ve bu yarışta ipi göğüsleyen taraf olacağımızı bir kez daha söylemek istiyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Emirhan Yılmaz yaptığı konuşmada kentin sorunlarının çözümü noktasında kendisininde sorumluluk hissettiği için ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyecilik anlayışıyla ve sayın Belediye başkan adayı Oğuz Sertler ‘in şehrimizle alakalı olarak sunduğu büyük projelerle bu sorunların düzeleceğini ve Bozüyük’ümüzün hızla büyüyerek sorunsuz bir şehir olacağına inancımızdan dolayı belediye meclis üyesi aday adayı oldum. Bu adaylığımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Emirhan Yılmaz 1953 Bayburt doğumlu olup mimarlık ve inşaat sektöründe kendisine ait şirkette çalışmaktadır.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!