AK PARTİ’Lİ ESKİ VE YENİ İLÇE BAŞKANLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

featured

AK Parti Bozüyük Teşkilatı’nda kuruluştan bugüne görev almış, ilçe başkanları Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın katıldığı kahvaltıda bir araya geldi. Bozüyük Belediyesi Osmangazi Parkı’nda düzenlenen buluşmada, İl Başkanı Fikret Karabıyık, yerel seçimlerin önemine değinerek, birlik ve beraberliğini burada bulunan eski ve mevcut ilçe başkanları ile gösteren Bozüyük AK Parti teşkilatına teşekkür etti. Toplantıda bulunan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “İlçemizde AK Parti’nin kuruluşundan bugüne siyasete gönül veren, abilerimize teşekkür ediyoruz. Burada oluşturulan bu tabloda gösterdi ki birlikte ülkemiz ve memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantı sonunda buluşmaya ev sahipliği yapan AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy; “Bu sofrada bizlerle birlikte bulunan tüm dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz, hep birlikte önümüzdeki yerel seçimlerde üzerimize düşen ne varsa yapacak ve ilçemize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Bozüyük Osmangazi Parkı’nda gerçekleştirilen buluşmaya, Bilecik AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Bozüyük AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mithatcan Ceyhan, geçmiş dönem İlçe ve gençlik kolları başkanları katıldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!