ECZACIBAŞI ve ÇİMSE-İŞ SENDİKASI TURNUVASI SONA ERDİ.

featured

Bozüyük’te özel bir halı saha işletmesinde düzenlenen turnuva yoğun ilgi görürken, Bozüyüklü spor sevenler aileleri ile birlikte turnuvayı yakından takip etti. Turnuva birbirinden renkli görüntülere sahne olurken, turnuvaya katılan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Eczacıbaşı Yapı Grup Başkan Yardımcısı Oğuzhan Gürsoy, Eczacıbaşı Fabrika Direktörü Tuna Tümer ve Çimse-İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Osman Vedat Taylan ile birlikte şöhretler karmasında forma giydi.

Dostluğun ve sporun ön planda olduğu turnuvada oyuncular ve seyirciler için yiyecek ve içecek ikramında bulunulurken, turnuva sonunda Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu birinci olan takıma kupasını takdim etti. Birinci olan takımı tebrik eden Şahinoğlu, böylesine güzel bir etkinliğin oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Kupa töreninin ardından düzenlenen çekilişte çok sayıda hediye turnuvaya katılanlara dağıtıldı.

Eczacıbaşı ve Çimse-İş Sendikası tarafından düzenlenen turnuvaya Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, Bozüyük Eczacıbaşı Fabrikaları Direktörü Tuna Tümer, Bozüyük CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, Bozüyük Kent Konseyi Başkan Vekili Mecit Çakır, Çimse-İş Sendikası Bozüyük Şube Başkanı Osman Vedat Taylan, fabrika çalışanları ve aileleri katıldı.

Final maçından öncesinde  yapılan şöhretler  gösteri  maçı büyük alkış aldı.

Finalde  Dayı Spor- Sipahioğlu  Sporu yenerek  şampiyon oldu.

  1. Dayı Spor
  2. Sipahioğlu Spor
  3. Ortaya Karış Spor

Centilmenlik kupasını  Diriliş Spor  oldu.

Turnuvanın en iyi  oyuncu ödülü  Selman ÇINAR   verildi.

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!