Duamı yoksa bedduamı ?

Bozüyük Saadet Partisi ilçe başkanı Necip Meral Saadet Partisi olarak milletimizin maddi ve manevi anlamda kalkındığı, yüzlerin güldüğü,herkesin yarınlarına güvenle baktığı bir Türkiye için her zaman milletimizin yanında olduklarını bildirdi.

featured

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bu yıllarda bütün dünyada devletler halkının ekonomi ve sağlık yönünden kendi vatandaşına devlet olarak yardımı en üst seviyede yaparken maalesef ülkemiz de ise iban numarası göndererek hükümet milletten para istemiştir.

Buna mukabil millet bu çağrıya pek uymayarak dolaylı yoldan ikaz etmiştir. Bu pandemi döneminde lokantalardan, kahvehanelere, kafelerden düğün salonlarına bir çok işyeri kapanırken,fabrikalardan işçiler ücretsiz izine çıkarılırken ne yapacağını bilemez bir hale gelmişlerdir. Zaten aldıkları ücretle zar zor geçinen millet ise hergün gıdadan temizlik ürünlerine gelen zamlarla ne yapacağını bilemez bir hale gelmiştir.

BOŞ POLEMİKLERLE GÜNDEMİ MEŞGUL EDİYORLAR

Bütün bu olumsuzluklar karşısında hükümet yetkilileri sus pus olmuş içi boş polemiklerle gündemi meşgul ederek milletin dikkatlerini başka tarafa çekiyorlar.Büyük marketler parasına para katarken küçük esnaf ise kapanma durumuna gelmiştir.Vatandaş geçim derdiyle uğraşırken hükümet bütün bu olup bitenler karşısında hala daha betona, getirisi olmayan işlere milyonlarca lira para ayırması milletten ne kadar uzaklaştıklarının en bariz göstergesi olarak karşımıza çıkmaktadır.

MİLLETE DAĞITSINLAR

Bu zor zaman da milletin stadyumlara, kamu binalarına,havuzlara ihtiyacı yoktur. Yapılması gereken zor durumda ki milletimize yardım elini uzatmaktır. İlimizin vekillerinden vatandaşlar olarak ilimizde veya ilçelerimiz de yapılacak olan kamu binalarına veya stadyumlara ayrılan paraları o yerin nüfuslarına göre kişi başına ne düşüyorsa millete dağıtsınlar. Hem millet rahat bir nefes alır hem devlete olan güvenin artmasına hemde bu işe vesile olanlara duacı olunur.

MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

Biz Saadet Partisi olarak milletimizin maddi ve manevi anlamda kalkındığı,yüzlerin güldüğü,herkesin yarınlarına güvenle baktığı bir Türkiye için her zaman milletimizin yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz.Ülkemizin en ücra köşelerinde açta açıkta hiç bir kimsenin kalmadığı,devletinin her zaman yanında olduğunu hissettiren bir yönetim anlayışını inşallah iktidarımızda bütün vatandaşlarımıza göstereceğiz.

Saadet Partisi iktidarında ahlaki ve manevi değerlere önem vererek bir kalkınma,ağır sanayisini kurmuş üreterek büyüyen bir Türkiye ve şahsiyetli bir dış politika izleyerek dostuna Güven veren,düşmanına ise gözdağı veren bir Türkiye yi inşaa edeceğiz inşallah.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!