CHP TAM KADRO SAHADA

featured

31 Mart Yerel Seçimlerinde Bilecik’te en iddialı parti olan CHP seçim startını verdi. CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, Milletvekili Yaşar Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Belediye Meclis Üyesi Aday Adayları, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri hafta sonu tam kadro seçim çalışmasına başladı.

Geçmiş dönemlerde görev yapan İl Başkanları, Milletvekilleri, Merkez İlçe Başkanları ile bir araya gelerek Yerel Seçim öncesi değerlendirme yaparak yol haritası belirleyen CHP haftasonu yoğun bir program gerçekleştirdiler.Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, geçen günlerde Bilecik Belediye Başkanlığı ve İl Genel Meclis üyelerinin sıralanmasının belirlenmesi için bir ön seçim heyecanı yaşadıklarını belirtti. Tüzün,

“Belediye başkan adayımız Semih Şahin’in geçmişini, kariyerini, partiliğini kimse tartışmıyor. Önümüzdeki günlerde belediye meclisi adaylarımızda belli olduktan sonra çok daha detaylı açıklamalar yapacağız. İYİ Parti ile ittifak görüşmelerinin devam ediyor. İki belde ve bir ilçe dışında bütün adaylarımızı belirledik. Yani 11 belediyemizin 8 tanesinde adayımızı belirledik. Vezirhan ve Bayırköy beldeleri ile Söğüt ilçemizde aday belirlemedik. Bunun sebebi İYİ Parti ile ittifak müzakerelerin devam etmesi. Bozüyük ilçemizde bildiğiniz gibi bu ittifak kararı alındı. Önümüzdeki günlerde başkaca ittifaklar olacaksa bunlarında adı konulacak” dedi. Tüzün konuşmasında, 31 Mart tarihinin Türkiye’nin ve Bilecik’in geleceği açısından çok önemli bir tarih olduğunu belirterek, “Bu süre zarfında çok önemli görevlerimiz olacak. Hedef 31 Mart’ta CHP’yi iktidara taşıma adına bir provadır. Başta büyükşehirler olmak üzere çok sayıda belediye kazandığımız takdirde bu hükümet seçime gitmek isteyecektir. CHP kendi içerisinde dedikodulara mahal vermeyip, stratejik bir hata yapmadıktan sonra bu seçimi kazanacaktır” dedi.

CHP Bilecik İl Örgütü değerlendirmenin ardından Pazar esnafını ziyaret ederek esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinlediler. Esnafın ayrı sorunu vatandaşın ayrı sorunu olduğuna dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Semih Şahin “Maalesef gördüğümüz tablo içler acısı. Yiğit kuru soğana muhtaç olmuş durumda fakat vatandaş soğan alamayacak hale getirildi. İzlenen yanlış politikalar yüzünden ekonomik anlamda ülkenin hali ortada. 31 Mart bu yanlış durumların çözülmesi için çok önemli bir tarih olacaktır. İnanıyorum ki Bilecik halkı en güzel cevabı sandıkta verecektir” dedi.

31 Mart gününe kadar sıkmadık el çalınmadık kapı bırakmayacaklarının altını çizen Şahin çalışmaların tam gaz devam edeceğini ve 31 Mart günü Bilecik’in sosyal demokrat belediyeye kavuşacağını söyledi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!