MHP BOZÜYÜK İSTİŞARE TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM GERÇEKLEŞTİ

featured

Yaklaşık 1100 kişinin yoğun katılımı ile gerçekleşen   istişare toplantısına  Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Mehmet Karuk ve yöneticileri ,Bozüyük ilçe başkanı Hakan Şankaya ve ilçe yönetimi, Pazaryeri ilçe başkanı İbrahim Güçlü ,Söğüt  ilçe başkanı Ali tekin, Osmaneli ilçe başkanı Abdullah Küçük ,Gölpazarı ilçe başkanı Ayhan Göksu,Yenpazar ilçe başkanı İsmail Yağ, Bilecik Ülkü ocakları il başkanı  Fatih Yaşar ,Bozüyük ülkü Ocakları başkanı Hakan Kara ,Bilecik merkez Belediye başkan adayı  Akın Atakan , Bozüyük ilçe belediye başkan adayı Oğuz Sertler ,Söğüt ilçe belediye başkan adayı İsmet Seven, Pazaryeri ilçe belediye başkan adayı Hakan Filizli, Gölpazarı ilçe belediye başkan adayı Murat Er ,Yenipazar ilçe belediye başkan adayı İlhan Özden, İnhisar ilçe belediye başkan adayı Serkan Üstün ,Vezirhan belediye başkan adayı  Hüseyin Ocak ,il meclisi üyesi aday adayı İ.Zeki Uyanık, il meclisi üyesi aday adayı Ahmet Eren, ülkü ocakları,partililer ,asenalar bayanlar teşkilatı ve dernek başkanları ,yöneticileri  katıldı.


İstişare toplantısı saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Bozüyük ilçe başkanı Hakan Şankaya’nın açılış konuşmasıyla başladı. Hakan Şankaya konuşmasında 31 Mart mahalli idareler seçiminde  güçlü bir şekilde Bozüyük’te seçime gireceklerine inandığını  ve katılımcılara teşekkür ederek sözü Bozüyük  Belediye başkan adayı Oğuz Sertler’e verdi.

Bozüyük Belediye başkan adayı Oğuz Sertler yaptığı konuşmasında hazırladıkları mega projelerinin bazılarını katılımcılara anlattı. Oğuz Sertler yaptığı konuşmada ; ”Bu soğuk gecede içimizi ısıttığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. 2009 ve 2017 tarihleri arasında belediye başkan yardımcılığı , encümen başkanlığı ,il genel meclis üyeliği ve en son olarakta il genel meclis başkanlığını yaptım .Bozüyük’ümüze ,köylerimize ,mahallelerimize hizmetlerimiz oldu.Bunlara hepiniz yakinen şahitlik ettiniz.

Biliyorsunuz ki bangır bangır bağıran bir ekonomik kriz geliyor kapımıza. Bilecik ‘te 4 tane sacayağı var ,bunlardan bir tanesi  fabrikalar sanayi ,üniversite,askeriye ve il olması bakımından memurları fazla.Ancak Bozüyük’ümüze baktığımız zaman tek bir sacayağı var, oda sanayi. Büyüklerimiz bilecektir Toprak fabrikaları krize girdiği zaman Bozüyük felç olmuştu, ona benzer bir kriz daha geliyor.Bizim birinci önceliğimiz Bozüyük’e 2.ve 3. Sacayağını kazandırmak olacaktır.

DIŞARIDAN ESNAF İTHAL ETMEYECEĞİZ

Yeşil kente girerken sağ taraftaki boşluğa öncelikli olarak  Bedesten’i oraya kurmayı planlıyoruz, şu an projeleri hazırlanıyor.Burada kadınlarımız bizimle nefes alacak dedik ,ürettikleri  ev işleri ile alakalı olarak burda hamur işi , el emeği göz nuru normal işler ,ekmek , yine burada çiftçimiz bizimle nefes alacak diyoruz , çiftçimiz ürettiği organik malları buradaki burdaki Bedesten lerde satacaklar. Bedesten deki esnaflarımızın hepsi  Bozüyük’te yetişmiş ,Bozüyük’ün esnafları olacak.Gidip te dışarıdan esnaf ithal etmeyeceğiz.

YENİ BİR AVM KURUYORUZ

Yeni bir AVM kuruyoruz.Kuracağımız AVM’nin içerisinde özellikle bayanlarımızın alış veriş yapabileceği  ,yine gençlerimizin ihtiyaçlarını giderecek ,Eskişehir’e göndermeyecek ,sinama ,bowling salonları ,kafeteryalar  olacak buda gençlerimize iş imkanı sağlayacak.

300 DÖNÜMLÜK YERE ULUSLAR ARASI FUAR ALANI YAPACAĞIZ

Taşı mermer,toprağı seramik,yaprağı ipek diyoruz ama yaptığımız hiç bir şey yok. Biz diyoruz ki tren yolu ile çevre yolu arasındaki 300 dönümlük yere uluslar arası fuar alanı yapacağız. Sanayicimiz ile burada tüm ürettiği ürünleri sergileyebilecek ve dünyayada satabilecek , sanayicimiz bizimle nefes alacak. Fuar alanımızda ayrıca her hafta büyük kültür ve folklor festivalleri yapmayı düşünüyoruz ve böylece hesaplarımıza göre 3000 kişiyede iş imkanları sağlamış oluyoruz.

AYLIK 10 LİRA PARA ALMAYIP İNSANLARI DESTEKLEMİŞ OLMUYORSUNUZ !

İşsiz bir insandan sadece su parası almamakla destek olunmaz, onuda buradan ifade edeyim . Evdeki su faturasına baktım ,benim 2 aylık su faturam 34 lira ,ama bunun diğer şeyleri ile beraber baktığımız zaman 73.49 lira fatura gelmiş. Şimdi ben değerli büyüğüm Mehmet Telat Bakkalcıoğlu abime buradan selamlarımı ileteyim. Siz çevre temizlik  vergisinide almayacakmısınız ? siz evsel atık bedeli almayacakmısınız  ve atık su ücreti bedelini almayacakmısınız?  Yani insanların 30 yıl önce olan şeyle  şimdiki insanları aynı kefeye koymayın.  O 30 yıl önceydi ,şimdi insanları aylık 10 lira para almayarak desteklemiş olmuyorsunuz. Yani diyorum ki bu faturalar bizim Bozüyük halkımıza gelecek mi ,gelmeyecek mi? Lütfen buna bir cevap bekliyoruz.

BOZÜYÜK’ÜN MÜTHİŞ BİR İMAR PROBLEMİ VAR

Yaklaşık 50 yıl ilerisini düşünerek  yeni bir imar planı yapacağız.Buradan müjde veriyorum ,Yenidoğan mahallemizi ,Yediler mahallemizi ve Kabakdere mahallemizin  imar planlarımızın tamamını özellikle değiştireceğiz , biliyorsunuz hangi dönemde bunlara 2 kat lara imar planı verildi ,3 katlara imar planı verildi ve bitişik nizamda yapıldı. Biz bunları şehir plancısı ,inşaat mühendisi ve harita mühendisleri ile fizibilitelerini çıkarttık . Bozüyük’ün otopark sorunu ile ilgili katlı otoparklarımıza başlayacağız .

Bizler göreve gelirsek ,gönüllere köprüler kurmaya geliyoruz ,biz hiç kimseyi ötekileştirmeden ,biz hiçbir zaman sen şusun ,şu partilisin demeden ,ayrım yapmadan inşaalah görevimizi yapıp ,5 yıl sonrada en iyi şekilde sizlerin karşısına çıkmak istiyoruz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!