Çarşı Mahallesi muhtar adayı Salih Demir ‘hizmet yarışında bende varım’

featured

Verdiği tanıtım yemeğinde konukları ile tek tek ilgilenen ve kalabalık bir kitleye konuşan Çarşı Mahallesi muhtar adayı Salih Demir “31 Mart 2019 günü yapılacak belediye seçimlerinde bende Allahın izni ve sizlerin uygun görmesi ile Çarşı mahallemize muhtar adayı olmaya karar verdim.1970 doğumluyum ,49 yıldır mahallemizde ikamet ediyorum.

Ben uzun yıllardır Bozüyük belediyesinde çalışmaktayım.Bu nedenle yerel yönetimi, belediyeciliği azda olsa bildiğimi zannediyorum. Bu işleyiş içinde mahalle yönetiminin ve muhtarın nasıl ve kadar olması gerektiğine dair pek çok pratik gördüm ,şahit oldum.Çalışma ve cemiyet hayatımda elde ettiğim tecrübelerimi mahalle mahalle muhtarlığı ile birleştirip güzel hizmetlere vesile olacağımı düşünüyorum. Beni bilenler şahittir ,enerjik biri olduğum söylenebilir. Kolay yorulmam,usanmam. Tuttuğum işi koparmak için gayret ederim.

Allahın izniyle başarılı bir muhtar olacağım. İnşaallah çok çalışacağım. Çıktığım bu yolda önce cenabı Hakka sonrada sizlere güveniyorum. Bugüne kadar olduğu gibi yine benim yanımda durur, dedtek verir, elimden tutarsanız hep beraber kazanırız, çalışır ve başarırız. Hepinizi en samimi duygularla selamlıyorum. Yerel seçimlerde her kademede aday olan arkadaşlarıma ve büyüklerimede başarılar diliyorum” dedi.

Çalıştığı belediyedeki iş arkadaşlarınıda unutmayan ve onlar içinde yemek düzenleyen Çarşı Mahallesi muhtar adayı Salih Demir arkadaşları tarafından da çok seviliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!