Camiliyayla köyü için Bozüyük STK’lar bir araya geldi

featured

14 Eylül 2020 tarihinde Bozüyük Haber Ajansı’mızın yaptığı “CAMİLİYAYLA KÖYÜ’NÜN NUR TOPU GİBİ BİR MERMER OCAĞI OLUYOR” haberimizden sonra çok sayıda vatandaşımız açılacak olan mermer ocağına tepki göstermiş ve bu konuyla ilgili Bozüyük’te faaliyet gösteren STK’lar toplanma kararı almıştı. Bozüyük Ertuğrul Gazi derneğinin önünde toplanan Bozüyük STK’lar burada pandemi kurallarına uyarak konu ile ilgili fikir alışverinde bulunarak durumu tartıştılar.

Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, S.S Muratdere Tarımsal Kalkınma Koop. başkanı Barış Kahraman, Taşeron İşçileri Derneği başkanı Hasan Özkan, EYT Dernek Başkanı İsmail Düşünen, Arama Kurtarma derneği başkanı Veli Çelik, Bozüyük Ertuğrul Gazi Derneği başkanı Celalettin Ateş, Bozüyük Tüketici Hakları Derneği başkanı Hayrettin Sabırlı, Çarşı Mahallesi Derneği Başkanı Savaş Göçerler, Emekliler Derneği başkanı Ramazan Peker, Engelliler Derneği adına Metin Demirkıran’ın katıldığı toplantıda açılacak mermer ocağının Camiliyayla Köyü ve çevresini ne şekilde bir zarara uğratacağı konusunu detaylı araştırmak için ileriki günlerde Bozüyük Kent Konseyi başkanının talimatıyla bir araya geleceklerini bildirdiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!