BU EZANI YA SEVECEKLER YADA ÇEKİP GİDECEKLER

featured

Bozüyük Haber Ajansı– 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Taksim’de bir araya gelen kadın grupları, yürüyüş düzenledi. İstiklal Caddesi’nde düzenlenen yürüyüşe katılanlar, ezanın okunmasıyla birlikte ıslık çalmaya başladı. Büyük tepki gören harekete Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkan adayı Oğuz Sertler büyük tepki gösterdi.

Oğuz Sertler yaptığı açıklamada “bizler sadece kadınlar gününde ağaç dikerek şiddet görmüşve hayatını kaybetmiş kadınlarımız için yaşatmayı planlıyoruz.Ancak bu tür eylemleri tamamen kadın adı altında yapmak vatanı bölmektir. Bizler aldığımız terbiye ile ,yetişme tarzıyla her dönem bayrak inmez ,ezan dinmez diye haykırdık. O yüzden bu yapılan saygısızlığı lanetliyorum, kınıyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sesleniyorum ;

“Bizim hiçkimse nasıl Mustafa Kemal Atatürk’ümüze hakaret edemezse ,ezanımızada ,Nasıl peygamberimiz Hz.Muhammed Mustafaya hakaret edemezse ,bayrağımızada hakaret edemez.Bunlara dün izin vermediğimiz gibi bugünde kesinlikle karşısındayız ve izin vermeyeceğiz.

‘BU EZANI YA SEVECEKLER YADA ÇEKİP GİDECEKLER’ bu bizim düsturumuzdur ,buna uymayanlar bizimle kesinlikle alakası yoktur ve şiddetle bunları kınıyorum.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!