BOZÜYÜK’ÜN DOKTOR KIZI ARTIK BOZÜYÜK DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ

featured

Rahmetli Emekli Polis Kadir Türk’ün ve Kızılcapınar’lı Hayriye Türk’ün kızı olan Özlem Türk Bilecik Devlet Hastanesi Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı iken, geçirdiği yüksek ateş ve karın ağrısından dolayı kolunda serum takılı halde poliklinikte 50 hastayı muayene ederek Türkiye’de böyle doktorlar da varmış sözünü Bilecik halkına söyleterek ulusal basında’da FEDAKAR DOKTOR başlığı ile büyük ilgi görmüş ve takdir edilmişti.
Bakınız; http://www.milliyet.com.tr/kolunda-serumla-50-hastaya-bakti-gundem-1533422/

1978 Ankara doğumlu olan ÖzleM Türk ,ilk ve orta öğrenimini Konyada ,Liseyi Kocaeli Körfez Fen Lisesinde tamamladı. 2002 de İstanbul Cerrahpaşa İngilizce Tıp Fakültesinden mezun olan Türk ,aynı yıl TUS sınavında İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Kliniğini kazandı.

Kasım 2007 de bu klinikte KBB ihtisasını tamamlayarak 2008 de mecburi hizmet için Muş Malazgirt Devlet Hastanesine atandı. İki yıl boyunca bu hastanede çalıştıktan sonra Kurum içi tayinle atandığı Bilecik Devlet Hastanesinde 2010 -2017 yılları arasında görev yaptı.

2017 Şubat ayı itibariyle Bozüyük Devlet Hastanesinde KBB uzmanı olarak tayin oldu. 2018 Ocak ayı sonunda Başhekim yardımcısı olarak , 18.12.2018 de başhekim vekili olarak görevlendirildi. 6 ay başhekim vekili görevini sürdüren Özlem Türk 29.05.2018 de ise asaleten başhekim olarak atandı.

Bozüyük Haber Ajansı olarak Bozüyük’ün kızı Başhekim Özlem Türk’ü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!