Bozüyük’ün çok acil şehir planlamasına ihtiyacı var. Kentsel dönüşüm şart!

Bozüyük Belediye başkan aday adayı Faruk Şahin, yaşadığımız yüzyıla yakışır, planlı ve sürdürülebilir kalkınma için, Bozüyük'ün çok acil şehir planlamasına ihtiyacı olduğunu söyledi.

featured

Bozüyük AK Parti’den Belediye başkan aday adayı Faruk Şahin, yaptığı açıklamada, “Bozüyük’te mevcut yapılaşma kötü durumda ve deprem riski de oldukça yüksek. Şehrimizin bu kritik durumunu düzeltmek adına, kentsel dönüşüm sürecini başlatacağız” dedi.

BOZÜYÜK KENTSEL DÖNÜŞÜMÜNÜ MÜTEAHHİTLER DEĞİL, BELEDİYEMİZİN KURACAĞI BİRİMLER YAPACAK
Vatandaşlarımızın katılımı ve desteğiyle, şehrimizi daha güvenli bir yer haline getirmek için adımlar atacağız. Müteahhitlerin taleplerinden ziyade, şehrimizin geleceğini düşünerek, sürdürülebilir ve güvenli bir kentsel dönüşüm sağlamak hedefimizdir.

Bozüyük’ün kentsel dönüşüm süreci, vatandaşlarımızla müteahhitler arasında geçmeyecek, belediyemiz tarafından kurulacak ve öncülük edecek birimlerimizle, vatandaşlarımızın işbirliği ile yapacağımızı belirtmek istiyorum.

VATANDAŞLARIMIZIN CEBİNDEN EK BİR YÜK ÇIKMAYACAK
Bu süreçte, vatandaşlarımızın cebinden ek bir yük çıkmadan, belediyemizin aktif katılımı ve planlı birimlerimiz aracılığıyla adımlar atılacak. Şeffaf bir süreçle, herkesin bilgi sahibi olması ve katkı sunması sağlanacaktır.

Sosyal medya üzerinden bu önemli adımları takip edebilir ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Birlikte çalışarak, Bozüyük’ü daha yaşanabilir ve güvenli bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!