Bozüyük’te Şehit ve gazi aileleri, kahvaltıda bir araya geldi

featured

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi tarafından Bozüyük ve çevresinde ikamet eden şehit, gazi ve ailelerine kahvaltı programı düzenlendi.Bozüyük Onbirbuçuk Kafe’de gerçekleşen kahvaltıya Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkan adayı Oğuz Sertler ,ilçe kadın kolları başkanı Berna Toklu ve kadın kolları,belediye meclisi ve il genel meclisi aday adayları ,ülkü ocakları başkanı Hakan Kara ve ülkücüler , şehit ve gazi aileleri ,yakınları katıldı.

Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Başkan adayı Oğuz Sertler duygularını şöyle dile getirdi;
“Şehitlerimiz ve gazilerimiz bu ülkenin temel taşlarıdır, temel kolonlarıdır. Evleri nasıl kolonlar, direkler temeller ayakta tutuyorsa bu milleti, bu vatanı, bu devleti de bu şehitlerimizin ve gazilerimizin varlığı ayakta tutmaktadır. Şehitlerimizin hatırası olan şehit ailelerimize karşı devlet olarak, millet olarak ne yapsak kesinlikle haklarını ödememiz söz konusu olmayacaktır.

Bu anlamda milletimiz, devletimiz ve partimiz her zaman şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanında olduğunu tekrar ifade etmek istiyorum.Devletimizin ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimize rahmetle minnetle şükranlarımı sunuyorum. Yine aynı mücadelede görev yapan kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte uzun ömür ve mutluluklar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Bozüyük Milliyetçi Hareket Partisi Belediye başkan adayı Oğuz Sertler, yemek duası okudu. Kahvaltıdan sonra , şehit yakını, gaziler ve ailelerine Türk bayrağına sarılı Kuran-ı Kerim verildi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!