BOZÜYÜK’TE BİLBOARDLARA ÇİRKİN SALDIRI

featured

Bu nasıl bir hazımsızlıktır, nasıl bir kin ve hınçtır anlamak zor.

Bozüyük Belediyesi Kültür Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen etkinliğin tanıtıldığı bilboardlara yapılan saldırı hakkında açıklama yapan Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu: “Yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Yarıyıl tatili için çocuklarımıza ücretsiz sinema ve tiyatro getirdik. Bunları duyurmak içinde bilboardlara afiş astırdık…  Dün gece bazı çocuklar ( çocuk diyorum, çünkü bunu ancak çocuk yapabilir) Bozüyük’ün her yerinde bunları yırtmış..Bu nasıl bir hazımsızlıktır, nasıl bir kin ve hınçtır anlamak zor.

Eğer çocuklarsa bunu yapanlar, diyecek bir şey yok, ama büyüyünce bu yaptıklarından çok utanacaklar

2019-2020 eğitim-öğretim yılı yarıyıl tatilinde karne hediyesi olarak düzenlenen sinema ve tiyatro günlerinde çocuklar eğlenceli vakit geçirirken yaşanan bu saldırı vatandaşlar tarafından da üzüntüyle karşılanırken: “Yürüyüş yaparken yırtılmış afişleri görünce moralimiz bozuldu. Bunun nedenini anlayamıyoruz. Sorumluların bir an önce bulunmasını istiyoruz.” dediler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!