Talat Bakkalcıoğlu vatandaşlarımıza seslendi ! Deprem bölgesindeki insanlarımızın ihtiyacı ısınma !

featured

” Sevgili hemşehrilerim geçtiğimiz günlerde bir çok yöredeki depremlerle sarsıldık, hele ki Elazığ ve Malatya yöresindeki depremde hem kayıplarımızı oldu hem de insanlar evsiz barksız kaldı, oralara yardım götürmek için başta devletimiz olmak üzere, belediyelerimiz ve herkes seferber oldu.

Bizler bölgeye bir ekip göndererek kapsamlı bir inceleme başlattık, o incelemeler sonunda en çok ihtiyaç olan şeylerin, ısınma ve buna dönük katkılar olduğu tarafımıza rapor edildi. Bir çok yerlerden gelen desteklerin 2. el kullanılmış ürün olmasının sıkıntı yarattığı aktarıldı.

Bizler Bozüyük Belediyesi olarak kampanyamızı kullanılmamış ve yeni giyim ve battaniye üzerine belirledik. Manifaturacılar ve tuhafiyeciler derneğimiz sağ olsunlar kullanılmamış giysileri bizlere getirdiler. Bunun içinde Dernek Başkanı İbrahim Sosa’ya ve katılım gösterecek tüm halkımıza şimdiden teşekkür ediyorum. Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde toplanacak yardımlara katkıda bulunmak isteyen hemşehrilerimiz hiç kullanılmamış battaniye, kalın giysiler ve iç çamaşırlar gibi yardımlarını belediyemize teslim edebilirler. ” diyen Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, belediyemize teslim edilecek yardımların AFAD koordinasyonluğunda bölgeye ulaştırılacağını aktardı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!