BOZÜYÜK ÜLKÜ OCAKLARINDAN “CEHALET” İSİMLİ TİYATRO GÖSTERİSİ BÜYÜK BEĞENİ ALDI

featured

Bozüyük Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu tiyatro gösterisi Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Sigara ,alkol ve uyuşturucu ile mücadele konularının ele alındığı “Cehalet” isimli tiyatro gösterisinde Bilecik Milliyetçi Hareket Partisi il başkanı Mehmet Karuk ve yönetim kurulu üyeleri , Bozüyük MHP ilçe başkanı  Hakan Şankaya ve yönetim kurulu üyeleri ,Bilecik Ülkü Ocakları başkanı  Fatih Yaşar , Bozüyük ülkü ocakları başkanı Hakan Kara ,  Bilecik il genel meclisi başkanı ve aynı zamanda Bozüyük MHP Belediye başkan adayı Oğuz Sertler , il genel meclisi üyeleri  İ.Zeki Uyanık , Ahmet Eren  ve çok sayıda misafir katıldı.

“BU ASİL KAN KİRLETİLMEYECEK KADAR DEĞERLİ , DÜNYAYA YÖN VERECEK KADAR KIYMETLİDİR”

Gösteriden önce saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra Bozüyük Ülkü Ocakları başkanı Hakan Kara yaptığı konuşmada ; “Bildiğiniz gibi bugün maalesef uyuşturucu çeteleri  Türk gençliğini avuçlarına alarak etkisiz hale getirmeyi hedeflemektedirler. Bozüyük Ülkü Ocakları ve teşkilatımız olarak bizler bu kirli oyunlara karşı yılmadan ,yıkılmadan mücadelemize devam edeceğiz “ dedi. Ardından Bilecik Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Yaşar yaptığı konuşmada ; “ Biz yüce türk milletinin Ülkücü fertleri olarak uyuşturucu ile sonuna kadar mücadele edip ,bu illeten gençlerimizi kurtaracağız , çünkü bu asil kan kirletilmeyecek kadar değerli  ,dünyaya yön verecek kadar kıymetlidir.” dedi.

Bilecik İl başkanı Mehmet Karuk “ Bugün ülkemizde terörden daha büyük bir bela olan uyuşturucu illetinden başta genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli bey ve Ülkü Ocakları Genel başkanı Olcay Kılavuz beyin yoğun çabalarıyla uyuşturucu ile ciddi mücadeleler ve seminerler ,eğitim programları verilmeye başlandığını” söyledi.  Bozüyük MHP İlçe başkanı Hakan  Şankaya’da “Bozüyük’tede, Türkiye genelindede teröre finansal destek sağlayan bu uyuşturucu tacirlerini  hep beraber  buradada ,Türkiye’dede yok etmek için  biz ülkücüler mücadele etmekten kaçınmayacağız” dedi. İl genel meclisi başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük Belediye başkan adayı  Oğuz Sertler  “1997 yılında Ülkü ocakları ile tanıştım , iyiki tanışmışım .Genç yaşta alkol almaya ,serserilik yapmaya başlayabilirdik ama ülkü ocaklarıyla tanışmamdan dolayı ne sigara ,ne alkol ,nede kötü alışkanlığa sahip değiliz. Bunuda Ülkü Ocaklarına borçluyum “ dedi.

Bozüyük Ülkü Ocaklarının düzenlediği  “Cehalet” isimli tiyatro gösterisi ilgi ile izlenerek büyük beğeni aldı.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!