BOZÜYÜK ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ DERNEĞİNDEN BOZÜYÜK İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ’NE BAŞSAĞLIĞI ZİYARETİ

featured

Başsağlığı ziyaretlerinden memnuniyetini dile getiren Bozüyük Emniyet Müdürü Hakkı Güner , Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri derneği Başkanı İsmail Topal ve beraberindeki şehit ve gazi ailelerine teşekkür ederek ; “ bende gazi torunuyum, benim iki büyük dedem’de gazidir. Sizlerin hizmetinizdeyiz, emrinizdeyiz hangi sorununuz olursa olsun bütün kapılarımız sizler için daima açıktır. Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerini bugüne kadar olduğu gibi ,bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir “ dedi.

Bozüyük Şehit ve Gazi Aileleri derneği Başkanı İsmail Topal , 10 aydır hazırladıkları  “Ecdadını bil ,neslini tanı , Emanetine sahip çık “ isimli projeyi emniyet müdürü Hakkı Güner’e  tanıtarak , Bilecik genelinde 60 tane şehidimiz , 121 tane gazimiz var ,Bozüyük’te 20 tane şehidimiz , 30 küsür gazimiz var. Biz bunların ailelerine ulaşıp ,devletimizle bu ailelerimiz arasında köprü olacağız” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!