Bozüyük Tüm emekli işçiler derneği tarafından Atatürk ve silah arkadaşları şehit , gazilerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu

featured

Bozüyük Merkez Kasımpaşa camiinde Bozüyük Tüm emekli işçiler derneği Cuma namazı öncesi Atatürk ve silah arkadaşları ,şehit ve gaziler için kuran ve Mevlid-i Şerif okutuldu. Dernek başkanı Ramazan Peker konu hakkında yaptığı açıklamada;

“Türk milletinin tarihi, geçmişten bugüne onur duyduğumuz üstün zaferlerle doludur. Bu zaferleri, vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve gazilerimizin varlığına borçluyuz.Bunun göstergesi olarak ülkemizin sessiz kahramanları olan şehit ve gazilerimizi sevgi, saygı ve şükranla anıyorum.

Bugün burada, Atatürk’ümüz ve silah arkadaşları ,yaşayan ve bu dünyadan ahirete intikal etmiş olan gazilerimiz ve şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif ve kuran okuttuk, ikramlarda bulunduk. Bu mevlidi şerifimize destek ve yardımlarını esirgemeyen yönetim kuruluma ve tüm üyelerime bana verdikleri destek ve dayanışmadan dolayı teşekkür ederim ve ayrıca Bozüyük Müftümüz Mustafa Topal beye, Kasımpaşa merkez camii din görevlilerimize ayrıca teşekkür ederim” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!