Bozüyük te uzun yıllar sonra bir ilk gerçekleşiyor ! Amerikan ve 3 bant bilardo turnuvası !

featured

Amerikan ve 3 bant bilardo turnuvası, 22 ile 23 Şubat 2020 tarihinde 4 Eylül mahallesi, Yaşardoğu caddesi, Uslu apartmanı No: 60 adresindeki Kardeşler 11 kıraathanesi bilardo salonunda yapılacak. Turnuvaya katılım için kayıt başvuru tarihleri, 17-21 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacak olup kayıtlar için 0 555 888 0076 numaradan Murat Kiremitçi’ye ulaşabilir, yada Kardeşler 11 kıraathanesine müracaat edebilirsiniz.

Katılım katkı payı 50 TL olup turnuva sonucunda 1. 2. ve 3. olanlara ödüller verilecektir. Turnuvaya 15 yaş üzeri bay ve bayanlar katılım sağlamakla birlikte turnuvanın ilk karşılaşması 22 Şubat 2020 Cumartesi günü saat 12. 00 da yapılacak. Kendine güvenen, güvenmeyen tüm Bozüyük’lü bilardo sevenleri bu turnuvaya bekliyoruz.

Murat Kiremitçi ile yaptığımız görüşmede ilerleyen günlerde Bozüyük’te bir bilardo ekibini kurmak için uğraşacağını ve bu ekibi Türkiye şampiyonalarına girmek için hazırlayacağını bildirdi. Açıklamasına devam eden Kiremitçi “gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutup bu gibi spor dallarında başarılı olmalırı için elimden gelen tüm gayreti göstereceğim. Tüm Bozüyük’lü olarak bizlere çok iş düşüyor, güzel bir Bozüyük için el ele verelim” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!