AKPINAR SPOR BAŞKANI SELAHATTİN YAZICI İSTİFA ETTİ

featured

Akpınar Spor başkanı Selahattin Yazıcı ve yönetimi istifa etti.Selahattin Yazıcı yapmış olduğu açıklamada ; “Akpınar spor yönetimi olarak istifa etmiş bulunmaktayız ,bizden sonra gelen arkadaşlara başarılar dileriz. Görev yapmış olduğumuz süre içerisinde gerek kulüplerimize gerek hamlerimize ve saha görevlilerine misafirperver davranmaya çalıştık ve bunuda başardığımıza inanmaktayız.

Bu bağlamda tüm kulüp başkanlarıma ,futbolcularına ve hakem arkadaslarimizdan istemeyerek de olsa herhangi bir kusurumuz olduysa kendilerinden özür dileriz eğer bizim bir hakkımız varsa helal olsun, sizlerde hakkınızı helal ediniz. Yönetim kurulu olarak bu süre içerisinde bizlerden desteklerini esirgemeyen sayın belediye başkanımız Fatih Bakıcıya teşekkür ederiz. İl spor gençlik müdürümüz Arslan Yıldıza ASKF başkanım Nusret Tosun, il futbol temsilcimiz Engin Toku ,İsmail Özdil ,Yeşilkent saha görevlilerine ,Yaşar Yıldız ,İbrahim Karabektaş ,Bahri Bayrak ve takımda ter döken futbolcu kardeşlerim, çok değerli yönetimim Murat Arslan ,Sinan Beyazkaya, Köksal Soydan, Ali Soydan görev yapmış olduğum süre içerisinde hepsine sonsuz teşekkür ederim ,hakkınızı helal ediniz.” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!