BOZÜYÜK PAZARYERİLİ’LER DERNEĞİNDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

featured

Bozüyük Pazaryerililer Derneğinde görev değişikliği yapıldı. Buna göre yeni dernek yönetim kurulu başkanı Mecit Çakır olurken ,başkan yardımcıları Fatih Kayrak ,Kamil Ataman oldu.  Dernek başkanı Mecit Çakır yaptığı açıklamada ;

“Derneğimizi kurduğumuz 2014 yılından buyana derneğimize sahip çıkan , yardım yapan, faaliyetlerimize  katılan , kısacası elini taşın altına koyan , kurucularımıza, başkanlarımıza , yönetim kurullarına ve tüm üyelerimize çok çok teşekkür ediyoruz. Dernek  işi, gerçekten gönül işi ve bir bayrak yarışıdır. Her birimiz aldığımız bu bayrağı bir adım daha ileriye bırakma çabası içerisinde olacağız.

DAHA YAPACAK ÇOK İYİLİĞİMİZ VAR
Tüm hemşehrilerimizin ve üyelerimizin çıktığımız yolda bizleri yalnız bırakmayacağına güveniyor, desteğiniz ve yardımlarınız için şahsım ve yeni yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum.” dedi.


Ardından eski Bozüyük Pazaryerililer dernek başkanı , şimdi belediye başkan yardımcısı Ali Şahinoğlu yaptığı açıklamada ; Yeni seçilen dernek başkanımızı kutluyorum , Allah yar ve yardımcısı olsun . Gözümüz arkada değil , içimiz rahat zaten 5 yıl boyunca kuruculuğundan itibaren yol aldığımız arkadaşlarıma ve kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum. Daha birçok iyiliğe ve iyi şeylere imza atacaklarından hiç bir şüphem yok ,bende bu derneğin bir üyesi olduğumdan her zaman yanlarındayım. Bütün hemşehrilerime şimdiye kadar verdikleri destek için çok teşekkür ediyor ve desteklerine devam etmelerini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!