Teknicservis.com ile Türkiyenin En Kaliteli Arçelik Servisleri

Beyaz eşya, elektrikli küçük ev aletleri, ısıtma, soğutma ve LCD Televizyon üreticisi konumundaki Arçelik markası, her evin ihtiyacı konumundaki tüm bu cihazları yüksek verimlilik ve kaliteyle üreterek, garantili bir şekilde tüketicilerin beğenisine sunuyor. Uzun süreli kullanım için üretilen tüm bu cihazlar zaman içerisinde çeşitli sebeplerden dolayı arızalanabiliyorlar.

Elektrik altyapısına bağlı sorunlar, fiziksel alınan hasarlar, teknik ve mekanik kaynaklı arızalar başlıca problemlerin başında geliyor. Arçelik Teknik Servisleri, ortaya çıkan problemlerde profesyonel bir şekilde çözüm üretmektedir. Garantili ve garanti süresi bitmiş tüm cihazlarınızın arıza ve bakımları için bu servislerden teknik servis desteği alabilirsiniz. Klima ve kombi gibi cihazların düzenli olarak bakımlarının yapılması ve temiz bir şekilde kullanım gelmektedir. Tüm bunları en doğru haliyle yapsanız bile yine de her yıl periyodik bakımları performanslarını artırır.

Arıza ve bakım hizmeti almak istediğinizi belirttikten kısa bir süre sonra iş yerinden gelen ya da gezici araçlarla hizmet veren Arçelik Yetkili Teknik Servisleri güler yüzlü ve anlaşılabilir ifade şekilleriyle çözüme ulaşırlar. Orjinal yedek parça ve gerekli her türlü malzemeyi zamanında temin eden Arçelik Özel Teknik Servisleri uzman ve eğitimli kadrosuyla çözüm odaklı çalışırlar. Çözüme en hızlı şekilde ulaşmayı amaçlayan, garanti kapsamında orijinal yedek parça ürünleri kullanarak tamir ve bakım hizmeti veren tüm bu kuruluşlara teknicservis.com adresinden erişim sağlayabilirsiniz.

Kaynak : https://www.teknicservis.com/marka/arcelik/

 

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!