Bozüyük Kent Konseyinden eski başkanlara teşekkür ziyareti

featured

Kent konseyinin yeni seçilen başkan ve yürütme kurulu üyelerinin ziyaretinden oldukça memnun olduklarını dile getiren Kurucu Başkan Tekelioğlu ve Eski başkan Tekeli kent konseyinin çalışmalarına, ürettikleri projelere her zaman destek olacaklarını ifade ettiler.

Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu ve yürütme kurulu üyelerinin ziyaretinden oldukça memnun olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Kurucu Başkan Tekkelioğlu;yeni dönem kent konseyi başkanımızı ve yürütme kurulunu öncelikle kutluyorum. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum. Kent konseyleri bulunduğu yerlerde önemli bir işleve sahiptir.

Önemli çalışmalara imza atacak
Kent konseylerinin de Belediye başkanları, belediye meclisleri gibi yasal anlamda seçilen kuruluş olduğunu ifade eden Kurucu Başkan Tekelioğlu; Bozüyük Kent Konseyi ilçemizde önemli çalışmalara imza atacaktır. Ben Bozüyük kent konseyi kurucu başkanı olarak konseyimizin üreteceği projelerden Bozüyük Belediye Meclisi’nin istifade edeceğini, meclisin değerlendireceği bu konulardan da Bozüyük halkının önemli ölçüde yarar sağlayacağı inancı içerisindeyim” dedi. Kurucu Başkan Tekelioğlu bir önceki Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli ve üyelerine de yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, kent için ortak akılla hareket edecek olan yeni başkan ve yürütme kurulu üyelerine başarılar diledi.

Bozüyük’ün bu konseye ihtiyacı vardı
Bozüyük’te uzun yıllar sonra kurulmuş olan Kent Konseyi demokratik anlamda ilçede önemli bir boşluğu dolduracağına inandığını dile getiren Başkan Nurettin Oydu; Bozüyük te 2014 yıllında kent konseyinin kurulmasını memnuniyetle karşılamıştık. Bozüyük ’ün böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Bozüyük kent konseyi başkanı ve yürütme kurulu olarak hizmetleri için her iki başkanımıza da teşekkür ediyoruz. Kendileri bize üretilen her projede destek olacaklarını ifade ettiler. Bu bizim için bir güç kaynağıdır. Biz de kendimiz için Bozüyük için, Bozüyük halkı için üzerimize düşeni yapacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Bozüyük Kent konseyi Başkanı Nurettin Oydu ve yürütme kurulu, Kurucu başkan Muzaffer Tekelioğlu ve Osman Tekeli ye yaptıkları hizmetlerden dolayı tekrar teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!