Bozüyük Haber Ajansı | Bozüyük Haber

Bozüyük Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneği, derneklerine kayıt için stand açtılar

Bozüyük Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği, derneklerini güçlendirmek ve daha fazla kitlelere ulaşabilmek için Kasımpaşa camii yanında stand açarak üye kayıtlarına başladılar.

Bozüyük Emeklilikte Yaşa Takılanlar derneği, derneklerine kayıt için stand açtılar
09 Kasım 2019 - 15:12

BİZLER BU MÜCADELEYE BAŞ KOYDUK

Bozüyük Kasımpaşa camii yanında üye kaydı için stand açan Bozüyük Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal yardımlaşma ve dayanışma derneği (EYT) başkanı ve üyeleri stand da görev alarak üye kayıt işlemlerine başladı. Konu hakkında bilgi veren dernek başkanı İsmail Düşünen “Bizler bu mücadeleye baş koyduk, sizlerden istediğimiz bizleri desteklemeniz, üyelikleriniz ve aidatlarınızla bizlere güç vermenizdir. Biz her zaman bu yolda mücadele etmeye devam edeceğiz, sonuna ve sonuç alana kadar da bu mücadelenin peşindeyiz.”

TÜM EYT’YE GÖNÜL VERMİŞ HALKIMIZI STANDIMIZA DAVET EDİYORUZ

Konuşmasın devam eden İsmail Düşünen “Tüm Bilecik ve ilçelerini, bütün EYT’ye gönül vermiş halkımıza standımıza davet ediyoruz. Haklılığımızla yol aldık, yılmadık, yorulmadık ! Gelsinler bizlere üye olsunlar, gücümüze güç katalım” dedi.

Tüm hakları saklıdır@BozüyükHaberAjansı